Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim araçta uyarı veriyor sizin aracı bir kontrol etmek gerekiyor benceaynen kardeşim benim de clio 3 night and day 1.5 dcı var polen filtresi için söktüğümüzde farkettik. ama arka kapılar yada bagaj açıldımı gösterge panelinde uyarı vermiyor bende buda var yani![]()
Kardeşim benim araç 2011 Model EXTREME modeli, benim araçta bile arka kapılar açıldığında hem göstergede ışık yanıyor, hem de tavan lambası yanıyor, onu geçtim Clio 3 ün en boş donanımı olan AUTHENTIC te bile var, senin Nİght&Day de yok öyle mi? Yani daha önceki soru sorduğunda da söyledik, "mutlaka bir arıza var ya kapı siwiçlerin de ya da sigorta" da bir sorun var diye, sen hala "benim araçta her şey var bir o yok" diyorsun. Sana nasıl anlatacağız bilemiyorum ki???aynen kardeşim benim de clio 3 night and day 1.5 dcı var polen filtresi için söktüğümüzde farkettik. ama arka kapılar yada bagaj açıldımı gösterge panelinde uyarı vermiyor bende buda var yani![]()
Kardeşim benim araç 2011 Model EXTREME modeli, benim araçta bile arka kapılar açıldığında hem göstergede ışık yanıyor, hem de tavan lambası yanıyor, onu geçtim Clio 3 ün en boş donanımı olan AUTHENTIC te bile var, senin Nİght&Day de yok öyle mi? Yani daha önceki soru sorduğunda da söyledik, "mutlaka bir arıza var ya kapı siwiçlerin de ya da sigorta" da bir sorun var diye, sen hala "benim araçta her şey var bir o yok" diyorsun. Sana nasıl anlatacağız bilemiyorum ki???