Clio 3 torpido aydınlatması hakkında bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noname
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi uzun bir aradan sonra konuyu hortlatayım :) benimde aracın bagajında var aydınlatma fakat torpidoda yok. yeri var gibi üst kısımda bir boşluk var fakat içinde tesisat var mı yok mu bilmiyorum okuduklarımdanda biraz kafam karıştı gibi yardımcı olursanız sevinirim. araç clio 3 ph1 authentique.

şimdi uzun bir aradan sonra konuyu hortlatayım :) benimde aracın bagajında var aydınlatma fakat torpidoda yok. Yeri var gibi üst kısımda bir boşluk var fakat içinde tesisat var mı yok mu bilmiyorum okuduklarımdanda biraz kafam karıştı gibi yardımcı olursanız sevinirim. Araç clio 3 ph1 authentique.

hangi donanim versiyonu araç

olması lazım

grandtourların plaka aydınatmasını nasıl söküyoruz yardımcı olabilecek biri varmı ampülü yokmuş yada patlamış nasıl sökerim

grandtourların plaka aydınatmasını nasıl söküyoruz yardımcı olabilecek biri varmı ampülü yokmuş yada patlamış nasıl sökerim
Çok basit Hocam, plastik çercevesinin sağ ya da sol tarafında küçük bir boşluk göreceksin, o boşluğa bir tornovida gibi aletle kanırt, hemen çıkıyor zaten.

tesisat vardır yani öyle mi diyorsunuz ?

Hocam düşük donanımlarda olmuyor tesisat bende extreme vardı onda yoktu.Şimdi excutive var onda var.

g6bXgQ.jpg
[/URL][/IMG]
0zry6V.jpg
[/URL][/IMG]
JDW3JE.jpg
[/URL][/IMG]

şimdi burda tırnak olan yerler var oraya bastırıp asılmaya çalıştım ama çok sıkışmış gibi durmakta kırarım diye zorlamadım
yanlardan bastırayımmı peki

Tırnağı bastırın ve kendinize doğru ( dışarı çekin ) çıkar. Çıkarınca fişini ve ampulü çıkarıp plastiği iyice temizleyin çok kirlenmiş

Geri