Clio 3 Su Eksiltme Sorunu

trakyali22

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar,
Aracım 2007 clio 3 1.6 otomatik vites, ay başında özel servise gittim. su ve yağ kaçakları vardı. Su kaçağından dolayı devirdaim pompası değişti. Tamir edildi ve aracı sıkıntısız teslim aldım. Dün aracı kullanıp evin önüne park ederken hararet göstergesi birden yükseldi araç fan açtı ve öylece park ettim. Araçtan inip yere baktığımda Sağ önden bayağı çok su akıttığını gördüm. Kaputu açtım bişey göremedim. Genleşme kabında kaynama da yoktu.
Sizce neden böyle birşey olmuş olabilir.

bir su kaçağı olduğu kesin. servise tekrar gidin şakaya veya ihmale gelmez bu konu devamı motor demek bu işin.

Herkese selamlar,
Aracım 2007 clio 3 1.6 otomatik vites, ay başında özel servise gittim. su ve yağ kaçakları vardı. Su kaçağından dolayı devirdaim pompası değişti. Tamir edildi ve aracı sıkıntısız teslim aldım. Dün aracı kullanıp evin önüne park ederken hararet göstergesi birden yükseldi araç fan açtı ve öylece park ettim. Araçtan inip yere baktığımda Sağ önden bayağı çok su akıttığını gördüm. Kaputu açtım bişey göremedim. Genleşme kabında kaynama da yoktu.
Devirdaim su pompasından kaçırıyordur sistem hava yapıp hararet birden çıkmış motor soğutma suyunu ilave edip aracınızı zorlamadan servise götürün yada aracı hiç yerinden oynatmayın

termostatı değiştirin.
Herkese selamlar,

Geri