Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar clio 3 rs'lerdeön panjurda olan siyah kısımdan yaptırmak istiyorum. kaplama yapanlar var. yapıran arkadaşlar varsa avrupa yakasında guzel temız yapan yer varsa paylaşırsanız sevinirim birde nekadara yapıyorlar.
aynı uygulamayı ben plastidip sprey ile yaptım mat olduğu için çok güzel oldu diyemem ama en azından yama vs. gibi olayla karşılaşmadım. resimi eklemeye çalıştım ama yapamadım kusura bakma
aynı uygulamayı ben plastidip sprey ile yaptım mat olduğu için çok güzel oldu diyemem ama en azından yama vs. gibi olayla karşılaşmadım. resimi eklemeye çalıştım ama yapamadım kusura bakma
plastidip sprey var bende ama mat oluyor güzel olmaz diye yapmadım. denedik aslında ama biz yapamadık kaplamayı. içimde kalsın istemiyorum en azından görmek istiyorum nasıl oldugunu tesekkur ederım
Plasti diple guzel iscilik yapmazsaniz yada boya bazi yerlere az gelirse sökmesi sikinti oluyor cikmiyor. Onu dikkate alip yapin derim eger plasti kullanacaksaniz tabi b
Arkadaşlar benim araç beyaz tampondaki mat siyah yerleri Renault team sarısına yada parlak siyaha kaplatmayı düşünüyorum. Siyah olursa üst Seyehat demirleri ve kapının orta çıtaları kapı kolları uyum sağlasın diye yaptırmayı düşünüyorum sizce Nasıl olur