- Konuyu Başlatan
Sormayı unuttum sizin araba ne? İsminiz yaşınız daha iyi hitap edebilmek içinbugun dedıgın yerı aradım konustum cumartesı gunu ugrıcam buyuk ıhtımalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sormayı unuttum sizin araba ne? İsminiz yaşınız daha iyi hitap edebilmek içinbugun dedıgın yerı aradım konustum cumartesı gunu ugrıcam buyuk ıhtımalle
Memnun oldum. Araç güzel, özellikle mercekli farlarismim gökhan yaş 22 clio3 hb 2008
[/URL][/IMG]
Junyan stop derken led stop mu oluyor Spoiler eksiğim var benimde onuda bakalım güzel birşey bulana kadar takmam olmadı RS spoiler getirticem paraya kıyıpteşekkürler sırada spoiler - marşpiyel ve junyan stop var
birde arac dızel ama egzos koycam
Bende stop diye görünüyor yazdığında senin pc Türkçeye çeviriyor olabilir metinleri Bu spoiler 350 tl veya daha üstü diye biliyorum ama TR'de yok. Ebay'dan sipariş edip getirtmek lazım. Forumda eski üyelerden bi abimizin Clio'sunda vardı. Gerçekten süperben stop yazdım neden ole durak dıye cıktı anlamadım bu rs spoılerın fıyatı nedir bu kadar basit bir sey turkıyede uretılmıyormu acaba ?
bence bızım kesfedemedıgımız yerler olmalı arastırmak lazım aksarayı gezmek lazım senınle