mugen ruzgarlıgı bende arastırdım uzun sure fakat bır sonuca ulasamadım ıstda sormadıgım yer kalmadı . beklemekten baska bı caremız yok eger bulursanız talıbız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert KOÇ bi yere sordu bakalım haber bekliyoruzmugen ruzgarlıgı bende arastırdım uzun sure fakat bır sonuca ulasamadım ıstda sormadıgım yer kalmadı . beklemekten baska bı caremız yok eger bulursanız talıbız
Sağolasın kardeşim teşekkür ederim Bakalım görücez perşembe günü inşallah beklediğimiz gibi birşeydir Bi honda civic'de görmüştüm karbon kaplamışlardı güzel duruyorlardı. Olmadı bizde öyle bişeyler yapabilirizPerşembe günü Fatih'in rüzgarlık gelicek bakalım,güzel bir malzemeyse isteyene getirtebilirim...
Sağolasın kardeşim teşekkür ederim Bakalım görücez perşembe günü inşallah beklediğimiz gibi birşeydir Bi honda civic'de görmüştüm karbon kaplamışlardı güzel duruyorlardı. Olmadı bizde öyle bişeyler yapabiliriz
Ya kardeş işte ya daha ne istesin bi insan Allah'tanO kolay iş kardeşim ben kaplarım sana istersen
Bagaj üstü için var zaten 280 tl ama boya montaj dahil mi onu bilmiyorum. Maslakta tunig garage'dabu arada senın ıstedıgın turde spoıler buldum boya montaj 350 tl ıstıyorlar