Clio 3 modifiye (video içerir )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PauLord61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben izleyemiyorum. Videoyu.

Duman ile iletişimle gönderildi.

Arabayı ne zaman değiştiriyorsun kardeşim. Hani olurya değiştireyim dersen haberimiz olsun. qw

Ellerine sağlık kardeşim maşallah çok güzel olmuş
Eyvlh Mehmetim çok sağolasın kardeşim.qw

Maşallah hocam değişiklik diye buna denir, videoda 10 numara olmuş keyif aldım izlerken. Emeğine sağlık.:eyv
Halilim çok sağolasın kardeşim. Bu hale gelmesi 2 yılımı aldı ama değdi kardeşim. :eyv

Maaşallah emeğine sağlık kardeşim , her yaptığın yeniliği yakından takip edip çok beğenmiştim zaten.Allah kaza bela vermesin her şey on numara , klipte öyle :)
Uğur abim çok teşekkür ederim daha aklımda 1-2 şey daha var il ki Mercekli far yapmak olacak 2-3 ay içinde o işide yapıcam inşlh :silah

Arabayı ne zaman değiştiriyorsun kardeşim. Hani olurya değiştireyim dersen haberimiz olsun. qw
Hakkı abim şuanlık değişmeyi düşünmüyorum 50.000 km de henüz ve çok şükür hiç üzmedi daha beni ve sanırım aramızda duygusal bir bağ oluştu ayrılık zor gibi abim :cool: Ama olurda bi gün satacak olursam ilk senin haberin olur abim :eyv

Dostlarım en son yapılan uygulamaları da ekleyerek videoyu yeniledim, İzlemenizi tavsiye ederim :eyv

Kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir video olmuş:eyv:silah

Eline koluna sağlık abim :):eyv

ARAÇ HARİKA, 3-4 CM BASSAN GÜZEL DURABİLİR :eyv

Geri