Ben izleyemiyorum. Videoyu.
Duman ile iletişimle gönderildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvlh Mehmetim çok sağolasın kardeşim.qwEllerine sağlık kardeşim maşallah çok güzel olmuş
Halilim çok sağolasın kardeşim. Bu hale gelmesi 2 yılımı aldı ama değdi kardeşim.Maşallah hocam değişiklik diye buna denir, videoda 10 numara olmuş keyif aldım izlerken. Emeğine sağlık.
Uğur abim çok teşekkür ederim daha aklımda 1-2 şey daha var il ki Mercekli far yapmak olacak 2-3 ay içinde o işide yapıcam inşlhMaaşallah emeğine sağlık kardeşim , her yaptığın yeniliği yakından takip edip çok beğenmiştim zaten.Allah kaza bela vermesin her şey on numara , klipte öyle
Hakkı abim şuanlık değişmeyi düşünmüyorum 50.000 km de henüz ve çok şükür hiç üzmedi daha beni ve sanırım aramızda duygusal bir bağ oluştu ayrılık zor gibi abim Ama olurda bi gün satacak olursam ilk senin haberin olur abimArabayı ne zaman değiştiriyorsun kardeşim. Hani olurya değiştireyim dersen haberimiz olsun. qw
https://youtu.be/v0WrTDwXVNQ burdan bi denermisin kardeşimBen izleyemiyorum. Videoyu.
Kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir video olmuş
Eyvlh kardeşim, valla aracı hanımda kullandığı için pek basma taraftarı değilimARAÇ HARİKA, 3-4 CM BASSAN GÜZEL DURABİLİR