27 Şub 2012 #11 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 onurgfb' Alıntı: bide calkantı sesi yapmayan bi depo taksalarmıs cok iyi olurmus Genişletmek için tıkla ... Bende de böyle bir ses yok, 2012 modellerde mi var acaba?
onurgfb' Alıntı: bide calkantı sesi yapmayan bi depo taksalarmıs cok iyi olurmus Genişletmek için tıkla ... Bende de böyle bir ses yok, 2012 modellerde mi var acaba?
27 Şub 2012 #12 katar27 Fatih KATAR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ara 2011 Mesajlar 714 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 speedmann' Alıntı: Bende de böyle bir ses yok, 2012 modellerde mi var acaba? Genişletmek için tıkla ... Valla bende hiç böyle bir ses duymadım... Genelde müzik sesinden bir şey duymuyorumda olsa kesin duyarım yani
speedmann' Alıntı: Bende de böyle bir ses yok, 2012 modellerde mi var acaba? Genişletmek için tıkla ... Valla bende hiç böyle bir ses duymadım... Genelde müzik sesinden bir şey duymuyorumda olsa kesin duyarım yani
27 Şub 2012 #13 Melih OZLEM Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2011 Mesajlar 896 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Orjinal liple çıkıyor bunlar ama bizde niye yok
27 Şub 2012 #14 mesut026 Mesut ŞEN - ESKİŞEHİR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Kas 2011 Mesajlar 549 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 Melih OZLEM' Alıntı: Orjinal liple çıkıyor bunlar ama bizde niye yok Genişletmek için tıkla ... maalesef Türkiye'de maaliyeti böyle düşürüyorlar hadi lipi geçtim bagajdaki ve torpidodaki lambaları bile takmamışlar kısacası çalmışlar kardeşim
Melih OZLEM' Alıntı: Orjinal liple çıkıyor bunlar ama bizde niye yok Genişletmek için tıkla ... maalesef Türkiye'de maaliyeti böyle düşürüyorlar hadi lipi geçtim bagajdaki ve torpidodaki lambaları bile takmamışlar kısacası çalmışlar kardeşim
27 Şub 2012 #15 PH 085 Melih AKÇAY Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Mar 2011 Mesajlar 141 Tepkime puanı 0 Puanları 0 calkantı sesı bende duymadım... hadı baslarda full depo gezmıyordum ama son 3 4 aydır hep full
28 Şub 2012 #16 alemdarli46 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Tem 2011 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 hırsızlar nerede hani göremiyoz. diğer markalar özellik ekliyor reno her araçta farkılı bir özellik. anlamadım yani bunu. diğer markalarada comfort: standart özellikler hepsine git hep aynı. elegance: hepsine git hep aynı değişik özellikleri olanıda opsiyonlu diye adlandırıyor. Bizde alize, expression, extereme v.b say say bitmiyor. Birinde dış sıcaklık göstergesi var birinde yok gibi
hırsızlar nerede hani göremiyoz. diğer markalar özellik ekliyor reno her araçta farkılı bir özellik. anlamadım yani bunu. diğer markalarada comfort: standart özellikler hepsine git hep aynı. elegance: hepsine git hep aynı değişik özellikleri olanıda opsiyonlu diye adlandırıyor. Bizde alize, expression, extereme v.b say say bitmiyor. Birinde dış sıcaklık göstergesi var birinde yok gibi