- Konuyu Başlatan
Tam fiyat hatırlamıyorum 147tl idi
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben geçen sene 145 den almıştım yanında Shell motor içi temizleyici de hediye gelmişti . Ustam aracımın km si 150k üzeri olduğu için 5w40 tavsiye ettiTam fiyat hatırlamıyorum 147tl idi
bu arabanin dizel yada benzin lpg olmasina göre değişmiyor mu peki iki motorada ayni no yağdan koyuluyormuben geçen sene 145 den almıştım yanında shell motor içi temizleyici de hediye gelmişti . Ustam aracımın km si 150k üzeri olduğu için 5w40 tavsiye etti
Onayı karşılıyor ise sorun yoktur .bu arabanin dizel yada benzin lpg olmasina göre değişmiyor mu peki iki motorada ayni no yağdan koyuluyormu
Hocam 05 40 olur tabiiki de, ama genel kural aracın km si yüksek değilse önce 05 30 dan başlanır ve aracın yağ eksiltip eksiltmediğine bakılır, eksiltiyorsa, biraz daha kalını alınır, yanlış hatırlamıyorsam sizin araç 150.000 km civarlarındaydı o zaman sizin araç için en uygunu 05 40 dır.Hepsiburada. Com dan almıştım kayseriden geldi diye hatırlıyorum
118500 km oldu benzin lpg li yani o zaman 5w40 olur kafan rahat olsun diyorsun teşekkürler biran önce şu yağı değişeyim o zamanHocam 05 40 olur tabiiki de, ama genel kural aracın km si yüksek değilse önce 05 30 dan başlanır ve aracın yağ eksiltip eksiltmediğine bakılır, eksiltiyorsa, biraz daha kalını alınır, yanlış hatırlamıyorsam sizin araç 150.000 km civarlarındaydı o zaman sizin araç için en uygunu 05 40 dır.
Ben dizel aracımda da aynı yağı kullanıyorum "Motul X-Cess 8100 05 40" Tek kelime ile mükemmel bir yağ, bu yağdan daha kalitelisi yok.118500 km oldu benzin lpg li yani o zaman 5w40 olur kafan rahat olsun diyorsun teşekkürler biran önce şu yağı değişeyim o zaman
Çok kaliteli yağ fakat memolik in aracı için 5w30 da olur diye düşünüyorum ama 5w40 alınmış artık . Kalite farkı bariz Elf den çok iyiBen dizel aracımda da aynı yağı kullanıyorum "Motul X-Cess 8100 05 40" Tek kelime ile mükemmel bir yağ, bu yağdan daha kalitelisi yok.
dediğiniz üzere başka bir ustaya sordurdum 5w40 olur dedi 10w40 ne alaka niye koyulmuş dedi ve artik dediğiniz üzere aldiğim motul 5w40 yaği ilk firsattta değiştiriyorum teşekkürler bilgiisyarda yeniden ayarlama gerekirmi 20000 km bakima kaldi ayarlamişti kalan km 18000 oldu yeniden yağ değişince ayar gerekirmiçok kaliteli yağ fakat memolik in aracı için 5w30 da olur diye düşünüyorum ama 5w40 alınmış artık . Kalite farkı bariz elf den çok iyi
dediğiniz üzere başka bir ustaya sordurdum 5w40 olur dedi 10w40 ne alaka niye koyulmuş dedi ve artik dediğiniz üzere aldiğim motul 5w40 yaği ilk firsattta değiştiriyorum teşekkürler bilgiisyarda yeniden ayarlama gerekirmi 20000 km bakima kaldi ayarlamişti kalan km 18000 oldu yeniden yağ değişince ayar gerekirmi