Clio 3 iç tavanda el tutma yeri..

Kardeşim araban hangi versiyon senin üst versiyonlar hariç koymuyorlar Usta'nın dediği gibi klasik malzemeden kısma...
Benim eski Clio'da da yoktu ben kendim alıp tamamlamıştım arkaları...
1.2 exp. ruhsatta öle yazıyoruz..extremin üstü galiba dynamic altı :) dijital klima var ama çelik jant yok...

1.2 exp. ruhsatta öle yazıyoruz..extremin üstü galiba dynamic altı :) dijital klima var ama çelik jant yok...
O da iyişmiş:) senin aracın ek paketlerle donatılmış demekki ondan olmayabilir...

O da iyişmiş:) senin aracın ek paketlerle donatılmış demekki ondan olmayabilir...
bende öle düşünüyorum..extremlerde çelik jant yok ama manuel klima..hız sabitleme var mı onlarda bilmiyorum..bizimkinde hız sabitleme,yağmur-far sensörü, dijital klima,follow me(şu indikten sonra farı yakan özelliğe böle diyorlar galiba) felan var..dynamicten farkı jant herhalde..

bende öle düşünüyorum..extremlerde çelik jant yok ama manuel klima..hız sabitleme var mı onlarda bilmiyorum..bizimkinde hız sabitleme,yağmur-far sensörü, dijital klima,follow me(şu indikten sonra farı yakan özelliğe böle diyorlar galiba) felan var..dynamicten farkı jant herhalde..
Evet hepsi dynamicte var ek paketlerle bu hale gelmiş araç...

Evet hepsi dynamicte var ek paketlerle bu hale gelmiş araç...
birde dynamic jantı olsa tam olucak :P

renaultta bu tip malzemeden çalma çok oluyor diğer markalarda da bu tip abes örnek bilen warmı acep

Sahibindeni takip et arada bir düşüyor fazII jantı...
öle düşen janta ne kadar verilir sizce..

Geri