Clio 3 iç tavanda el tutma yeri..

doruk230

Doruk Anıl ALKAN, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar uzun zamandır size soracaktım bunu ama bugün oraya ceketi mi asmaya kalktığım da orda öle birşey olmadığını hatırladım ve bunu artık bir an önce sorman gerektiğini düşündüm.
Arkadaşlar sizin arabalarda öle mi bilemiyorum ama benim arabada tutma yeri sadece ön sağ tarafta var.arkada ve şoför tarafında resimdeki gibi yok..sizde de mi öle...acaba renault bunu ekonomi için mi yapmıştır..
http://img526.imageshack.us/img526/7902/img6994fc.jpg

Sürücü tarafına güvenlik nedeniyle koymuyorlar ancak arka tarafta olması lazım,klasik malzemeden çalma olayı...

Araç hafiflesin az yaksın :D
sağ aynayıda koymasınlar tam olsun..yakında onuda yaparlar..bir ara springlerde öleydi daha ucuz olsun diye sağ aynası yoktu..daha az yaksın diye değil daha ucuz olsun diye :p

Sürücü tarafına güvenlik nedeniyle koymuyorlar ancak arka tarafta olması lazım,klasik malzemeden çalma olayı...
sürücü tarafına koymamaları mantıklı sadece biraz daha lüks arabalar koyuyorlar... ama bizim clioda neden yok bir türli anlamadım.. acaba bizimki en boş ama paketlerle doldurulmuş bir araba olduğu için olabilir mi?

Bizim symboldede yok nedendir anlamadım

sağ aynayıda koymasınlar tam olsun..yakında onuda yaparlar..bir ara springlerde öleydi daha ucuz olsun diye sağ aynası yoktu..daha az yaksın diye değil daha ucuz olsun diye :p

polislere neden aynasız derler biliyormusun aga zamanında polis arabaları torostu ya r12 yani tek aynası olması nedeniyle sağ aynasının olmamasından dolayı aynasız derlerdi onlara :D

Kardeşim araban hangi versiyon senin üst versiyonlar hariç koymuyorlar Usta'nın dediği gibi klasik malzemeden kısma...
Benim eski Clio'da da yoktu ben kendim alıp tamamlamıştım arkaları...

Ben onu bunu bilmem ama symbole zaten zor sığıyorum :D

polislere neden aynasız derler biliyormusun aga zamanında polis arabaları torostu ya r12 yani tek aynası olması nedeniyle sağ aynasının olmamasından dolayı aynasız derlerdi onlara :D
iyiymiş... :P

Geri