Kabı nekadara degiştirdiniz benimkide kapalı konumdayken hafif dişari cikiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi hiç uğraşma 1 kere doldursam en az 1-2 ay gider. Benim mesela 4-5 ay gidiyor. Her doldurduğunda kapağı bantla devam et.değerli dostlar bu kapak için ne önerirsiniz sizdede böylemi duruyor ne yapayım ben arabada böyle şeylere takılıyorum bantalama mı yapayım sadece kapak değişirmi sıkıntı olmaz böyle durması da ama
50 tl gitti kabınaKabı nekadara degiştirdiniz benimkide kapalı konumdayken hafif dişari cikiyor
Gerek yok bence aracın keyfini çıkar abieyvallah emre bi ara ısıtıp sıkıştırayım diyorum ama nasıl yaparız bakalım gerek yok gibi evet ama işte
Tümsekten hızlı geçince aracın fazla yaylandığını hissediyomusun abi yoksa sadece ses mi var.Kasislerden geçerken garç gurç gibi ses duyuyorum bu neden olur madem herşeye bakacaz bunada baktırayım
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sürücü olarak ön tarafda yaylanma hissetmedim ben sadece cam açıkken ses duydum bir kaç kez normal mi baktırmaka gerekmi bilemedimTümsekten hızlı geçince aracın fazla yaylandığını hissediyomusun abi yoksa sadece ses mi var.
[video]http://dosya.co/t1jtb94ykn1o/video-1537033606.mp4.html[/video]
ilk soğukken araç böyle çalışıyor kayış sesi var gibi problem varmı biraz yol gidince bu ses yok oluyor
Abi ses kayış sesine benziyor ayriyetten araç tekleyerek ve dizelimsi çalışıyor saat gibi tık tık sayması lazım benzinli araba bu.bu videyo izleyip ne olduu konusunda bana bilgi verebilirmisiniz acil yapılması gereken bişey varmı bu sesle alakalı olarak kayış sesi ver gibi araç soğukken yapıyor ilk çalıştırınca