Clio 3 Grand Tour Night& Day bagaj rafını yok!!!!!

pes artık yani,ben olsam peşini bırakmam bu işin.ne demek bagaj rafı yok ya,böyle birşey olabilirmi?

Renault müşteri hizmetlerine durumu mail olarak ilettim. Yalnız araçta dikkatim çeken bayide gördüğüm night&day versiyonunda arka tekerleklerde disk fren yoktu benim aracımda 4 tekerde de disk fren koymuşlar. bagaj rafına karşılık mı onu mu koydular acep :)

Renault müşteri hizmetlerine durumu mail olarak ilettim. Yalnız araçta dikkatim çeken bayide gördüğüm night&day versiyonunda arka tekerleklerde disk fren yoktu benim aracımda 4 tekerde de disk fren koymuşlar. bagaj rafına karşılık mı onu mu koydular acep :)

Disk fren olması iyi haber lakin rafla bunun alakası olamaz...

Böyle bişey olmaz:) sen işin peşini bırakma ama arkaların disk olması çok iyi olmuş benim 20. yılda da yok arkalarda disk fren...

Ben bu olaydan pek birşey cıkacağını sanmıyorum. Şöyle bir durum söz konusu firmanın değişiklik yapma hakkı mevcuttur gibi kücücük bir yazı ile yazmışlardır bir yere, onu istinaden bu serilerde kaldırdık filan diye arkasına sığınabilirler.

Ben bu olaydan pek birşey cıkacağını sanmıyorum. Şöyle bir durum söz konusu firmanın değişiklik yapma hakkı mevcuttur gibi kücücük bir yazı ile yazmışlardır bir yere, onu istinaden bu serilerde kaldırdık filan diye arkasına sığınabilirler.

Bende snmıyorum ama denemekte yarar var aynı şeyleri bizde yaşadık cam açma butonları ve torpido lambası için mail attık ama verilen cevap bunun gibiydi...:)

ben daha dun teslım aradım aracımı usb gırısıde var bagaj rafıda.black&day

Yeni 90 beygirlik modellerde n&d versiyonda executivelerdeki gibi bluetooth ile konuşabilme imkanı varmı acaba. Yani araçta bu donanım standartmı.

evet bluetooth ıle konusma öz var

Öyle birşey mümkün değil
Şuan da asılsız bır haber hakkınızı arayın

Geri