Clio 3 Fren balatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
27 bınde degıstırdım bıttıgı ıcın ama ses ne eskısınde nede sımdı yok.
fakat sırket aracı puntoda vardı o ses. servıse 2 3 sefer gıtmısler sorun yok demısler.
neyse bendeyken arac balata bıtık uyarı lambası cıktı. gıttım servıse degıstırın dedım ama o ses yapandan olmasın dedım
onlarda eskı tıp balata taktılar sımdık hıc ses yok cok ta guzel... bununda ne hıkmetse 27 bınde bıtmıstı balatası.

servisle görüştüm 140 tlye işçilik dahil değiştiriyorlarmış. markasını sorduğumda orjinal renault kutusunda geliyor başka markası yok dediler...

27 bınde degıstırdım bıttıgı ıcın ama ses ne eskısınde nede sımdı yok.
fakat sırket aracı puntoda vardı o ses. servıse 2 3 sefer gıtmısler sorun yok demısler.
neyse bendeyken arac balata bıtık uyarı lambası cıktı. gıttım servıse degıstırın dedım ama o ses yapandan olmasın dedım
onlarda eskı tıp balata taktılar sımdık hıc ses yok cok ta guzel... bununda ne hıkmetse 27 bınde bıtmıstı balatası.
otomatik vitesler çok çabuk bitiriyor...normalde 45 binden sonra bitiyor düz viteslerde...

trw den çoğu kişi memnun alırken araştırmıştım bende trw taktırdım ara ara ses yapıyor ama çok fazla değil.
ustamı aradım konuştum ben senin sıkıntı yaşamayacağın balatayı takarım dedi bakalım ne takıcak...

​valeo veya trv tavsiye ederim

fren balatası 30 40 liralık bişey lastik sökmeyi beceren insan az biraz çabayla kendi fren balatasınında değişimini yapabilir

fren balatası 30 40 liralık bişey lastik sökmeyi beceren insan az biraz çabayla kendi fren balatasınında değişimini yapabilir
aynen öle çok basit..takımlara ihtiyaç var...birde benim diskler tornalanacak...

aynen öle çok basit..takımlara ihtiyaç var...birde benim diskler tornalanacak...
doruk disklerin eğer kenarındaki fazlalıkları aldırırsan olur ama sakın diskin tamamını tornaya sokma başına bela olur

doruk disklerin eğer kenarındaki fazlalıkları aldırırsan olur ama sakın diskin tamamını tornaya sokma başına bela olur
ben baktımda balatanın olduğu yer bayağı erimiş gözle bile anlaşılıyor...inş ince bir torna ile kurtulur.. :) siz eriyen yeri tornalatmayın diyosunuz demi...

Geri