Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orijinal hoparlör yerine daha kaliteli bir şeyler takmak istiyorum 2 adet ön ve 2 adet arka tavsiyesi olan varsa çok sevinirim hiç anlamadığım bir konu 12 3
Abi ben kendi aracımda orjinal teyibi ile bu iki ürünü kullandım çok net ve temiz ses aldım yalnız bas sesi tatmin edici değildi bagaja 5+1 in basını arka ses çıkışlarına köprüleyerek bağladım ve şu an gayet tatmin edici bi 6+1 ses sistemi oldu
kesinlikle hertz dsk 130 çok sağlam tizleri var. özellikle Pioneer ana ünite ile çok güzel çalar tabi anfi olsa daha güzel olur ama Ana ünite özelliklerinde 50x4 rms yazar fakat max 25 rms verir. köprüleyip bağlarsan yaklaşık yüzde 65-70 verimle çaldırabilirsin HERTZ mid konusunda çok iyidir.Ön kapılara 1 takım al. Arkaya hiç gerek yok. Zaten ses sürücüye önden gelir.Arkadan gelen ses sahnelemeyi bozar
Abi ben kendi aracımda orjinal teyibi ile bu iki ürünü kullandım çok net ve temiz ses aldım yalnız bas sesi tatmin edici değildi bagaja 5+1 in basını arka ses çıkışlarına köprüleyerek bağladım ve şu an gayet tatmin edici bi 6+1 ses sistemi oldu