Clio 3 faz 2 hoparlör tavsiyesi lazım

caps

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
orijinal hoparlör yerine daha kaliteli bir şeyler takmak istiyorum 2 adet ön ve 2 adet arka tavsiyesi olan varsa çok sevinirim hiç anlamadığım bir konu 12 3

jbl mid takımlarını al diyer markalara göre uygun ve kaliteli bir ses sunuyor rms si diyer markalara göre daha etkileyici..

Jbl Cs-5 13 Cm 2 Yollu Coaxial Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

Jbl Cs-6 16 Cm 2 Yollu Coaxıal Hoparlor - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

Abi ben kendi aracımda orjinal teyibi ile bu iki ürünü kullandım çok net ve temiz ses aldım yalnız bas sesi tatmin edici değildi bagaja 5+1 in basını arka ses çıkışlarına köprüleyerek bağladım ve şu an gayet tatmin edici bi 6+1 ses sistemi oldu :)

kesinlikle hertz dsk 130 çok sağlam tizleri var. özellikle Pioneer ana ünite ile çok güzel çalar tabi anfi olsa daha güzel olur ama :) Ana ünite özelliklerinde 50x4 rms yazar fakat max 25 rms verir. köprüleyip bağlarsan yaklaşık yüzde 65-70 verimle çaldırabilirsin HERTZ mid konusunda çok iyidir.Ön kapılara 1 takım al. Arkaya hiç gerek yok. Zaten ses sürücüye önden gelir.Arkadan gelen ses sahnelemeyi bozar

Jbl Cs-5 13 Cm 2 Yollu Coaxial Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

Jbl Cs-6 16 Cm 2 Yollu Coaxıal Hoparlor - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

Abi ben kendi aracımda orjinal teyibi ile bu iki ürünü kullandım çok net ve temiz ses aldım yalnız bas sesi tatmin edici değildi bagaja 5+1 in basını arka ses çıkışlarına köprüleyerek bağladım ve şu an gayet tatmin edici bi 6+1 ses sistemi oldu :)

evde kullandığımız ses sisteminin mi basını mı kullandınız

orijinal teyplerin amfi çıkışı yok herhal dimi arkadaşlar....

benimde çok yabancı olduğum bir konu acaba ana üniteyi değiştirmeden az daha olsa kaliteli ses almamız mümkün olurmu

Geri