Clio-3 Faz-2 Grand Tour 1.5 85 Bg. Dci.

Yani demek istediğim kemeri sökünce elimle tutamayacak kadar çok sert bir biçimde geri sarmıyor benim biraz elle yardımcı olmam gerekiyor sonra zaten kemerin dağınıklığı düzelince kendiliğinden sarıyor. Acaba kendi pimpirikliğimdenmi kaynaklanıyor?

Pimpiriklenme Sezgin,birşey yoktur onda...:eyv

Sezgin pimpiriklenme hemen sen ellemesende o yerine gider 1-2 saniye sonra, arabanın üzerine düşme bu kadar...:D

Haklısın abi:) Birde bir sorum olacak geçenlerde otomobilimi yıkarken birşey fark ettim. Bilmem sizlerdede varmı ön farları camsille silerken içinden sanki çok ufak su lekeri olmuş gibi me geldi. Sildim ama geçmedi sanırım içerden neden oluyor bu kronikmi acaba?

Haklısın abi:) Birde bir sorum olacak geçenlerde otomobilimi yıkarken birşey fark ettim. Bilmem sizlerdede varmı ön farları camsille silerken içinden sanki çok ufak su lekeri olmuş gibi me geldi. Sildim ama geçmedi sanırım içerden neden oluyor bu kronikmi acaba?

Eyvah eyvah...

Yani çok dikkatki bakınca görünüyor güneşten kurumuş su lekesi gibi çok az ama içinde dikkatli bakılmayınca asla belli olmuyor servise danışayımmı sizce? yoksa bu normalmi?

Yani çok dikkatki bakınca görünüyor güneşten kurumuş su lekesi gibi çok az ama içinde dikkatli bakılmayınca asla belli olmuyor servise danışayımmı sizce? yoksa bu normalmi?

Danışmanda fayda var...

Sezgin sen sat bu arabayı kurtul yoksa arabaya çok ızdırap çektireceksin sen...:D

:) Abi servise danışıyorsun en basidinden ledlerin hala bir cevabını veremiyorlar. O yüzden siz değerli arkadaşlarımla istişare ediyorum. Farların içinde yeni yıkarken fark ettim. Halil abi dikkatli baktınmı sendede varmı bu mevzu.

Buhar lekesidir onlar...

Geri