aracınız bide beyazsa öff camlara film tavana folyo atarsınız 10 numara olur ten no olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adaş abim hoşgeldin... bende de night day clio var.. ve alırken bende çok düşündüm fiesta mı clio mu die.. alt komşum fiesta aldı aynı zamanda aldık ve onda da denemeler yaptım.. kesinlikle clio abi fiestada virajlara girerken korkuosun..aracın iç görüntüsü iyi ama kullanışlı değil.. iç hacim çok küçük.. ve bir çok avantajı var bizim clioların emin ol...
dogru soyluyorsunuz kucuk ayrıntılara takılmamak lazım zaten alırken en buyuk ayrıntıyı (YAKIT) on planda tutugum için bir çok özelliğini bile aldıktan sonra fark ettim
aracı 1.2 lt 16v 75hp aldım cok performans duskunu degılım uzun yolda bıle 80 km yi geçmemeye ozen gosteriyorum hem radar cezası hemde hız felakettir mantıgı ama
dusundugum gibi olucakmı yakıt dusuk ve tasarruflu olucakmı ikinci ele olurda düserse satmakta zorlanırmıyım bilemiyorum kullanıp görücez ama ikinci elde 1.2 nasıl gidiyor onu merak ediyorum