Clio 3 farlar açık kalıyor yardım

aracınız bide beyazsa öff camlara film tavana folyo atarsınız 10 numara olur ten no olur :eyv

dogru soyluyorsunuz kucuk ayrıntılara takılmamak lazım zaten alırken en buyuk ayrıntıyı (YAKIT) on planda tutugum için bir çok özelliğini bile aldıktan sonra fark ettim
aracı 1.2 lt 16v 75hp aldım cok performans duskunu degılım uzun yolda bıle 80 km yi geçmemeye ozen gosteriyorum hem radar cezası hemde hız felakettir mantıgı ama
dusundugum gibi olucakmı yakıt dusuk ve tasarruflu olucakmı ikinci ele olurda düserse satmakta zorlanırmıyım bilemiyorum kullanıp görücez ama ikinci elde 1.2 nasıl gidiyor onu merak ediyorum

adaş abim hoşgeldin... bende de night day clio var.. ve alırken bende çok düşündüm fiesta mı clio mu die.. alt komşum fiesta aldı aynı zamanda aldık ve onda da denemeler yaptım.. kesinlikle clio abi fiestada virajlara girerken korkuosun..aracın iç görüntüsü iyi ama kullanışlı değil.. iç hacim çok küçük.. ve bir çok avantajı var bizim clioların emin ol...

kardeşim içime su serptin vallahi şu fiesta konusu araba elime ulaşmadan önce baya kafamı karıştırmiştı cunki ben sıfır alırsam fiesta alırım diyordum bir cumartesi gezmeye cıktım birden clio 3 sahibi oldum ama fiesta yada bir baksaydım keşke diyip durdum kendime.ayrıca anıl kardeşim aracım beyaz renk.

dogru soyluyorsunuz kucuk ayrıntılara takılmamak lazım zaten alırken en buyuk ayrıntıyı (YAKIT) on planda tutugum için bir çok özelliğini bile aldıktan sonra fark ettim
aracı 1.2 lt 16v 75hp aldım cok performans duskunu degılım uzun yolda bıle 80 km yi geçmemeye ozen gosteriyorum hem radar cezası hemde hız felakettir mantıgı ama
dusundugum gibi olucakmı yakıt dusuk ve tasarruflu olucakmı ikinci ele olurda düserse satmakta zorlanırmıyım bilemiyorum kullanıp görücez ama ikinci elde 1.2 nasıl gidiyor onu merak ediyorum

80km yi geçmezseniz yakıtı sizi tatmin eder bende eski bir 1.2 kullanıcısıyım, ikinci elde en kolay satılan araçlardır cliolar...

1.2 motor nasıl kaldırıyor kasayı hala şaşıyorum..

aracı aldıktan ıkı gun sonra ki daha 2kere bınmıstım 5 kişi bagaj full dolu piknik yapmak için sipil dagına cıktım manisa da olan varsa bılır rampanın endık oldugu yerde kalkıs yaptım 2. viteste cıkmadı tekrar 1. vitesten kaldırdım gazı kokledım 2. viteste ıkına ıkına cıktı sonra koptu gıttı dusundugum kadar zorlanmadı sonrasında,zaten 5 kişiydik en hafifimiz 70 kilo digerleri maşşallah 90 dan başlıyor.

5 kişi sipilde zorlanmadıysa sür gitsin abi çok da hız yapmıyormuşsun zaten bence memnun kalacağın bir model kazasız belasız kullanman dileklerimle :eyv

Z

Geri