Clio 3 Egzoz Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:) abicim anlamadın sanırım bu son susturucu yani senin egzoz kazanı varya onun yerine takılcak sn egzoz ucu alıcaksn o yuzden pahalı son susturucu oldugu için pahalı :eyv senin bunla işin yok senin isin bunla : Aston Martin Egzoz Komple 36,90 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 66218209

anladım hocamda karıştırdım pardon :)
bu nasıl sizce
Automix Egsoz Ucu 401 - eliftuning

BU rüzgar sesi egsozlar bana hep apaci işi gelmiştir
Minibüsçü işi tam

BU rüzgar sesi egsozlar bana hep apaci işi gelmiştir
Minibüsçü işi tam

yok abi benimkinin magiruslarla alakası yok :D millet nos mos var sanıyor arabada bi bakan bi daha bakıyor :D motorda güclü olunca daha iyi cıkıyor ses :D

anladım hocamda karıştırdım pardon :)
bu nasıl sizce
Automix Egsoz Ucu 401 - eliftuning

bence nette cift cıkıs almayın cünkü uclar ufak olabilir bunun ufak yuvarlak pek hos durmaz ya egzozcuda gorup alın yada verdigim linkteni alın derim ben size. ben egzozcumda gordum aldım boyu capıda cok iyi tam istedigim gibi :eyv

Anladım hocam haklısınız en iyisi ben yarın tanıdıklara sorayım tanıdığı egzozcular varsa bakıp öyle alayım ;)

Anladım hocam haklısınız en iyisi ben yarın tanıdıklara sorayım tanıdığı egzozcular varsa bakıp öyle alayım ;)

evet öyle yapın netten alıp hayal kırıklıgına ugramayın derim ben size ama o verdigim linkteki oval uc 10 numara yakısır aracınıza :eyv

evet öyle yapın netten alıp hayal kırıklıgına ugramayın derim ben size ama o verdigim linkteki oval uc 10 numara yakısır aracınıza :eyv

Hocam normalde iyi ses ve çift çıkışlı egzoz istiyordum.ses olmadı madem çift çıkışlı olsun :) yardımlarınız için çok teşekkür ederim

videodaki peugeot nun sesi güzelmiş,az ,abartısız ,kulak tırmalamıyor.En ideali öyle birşey.Demekki istenince dizeldende ses alınabiliyormuş,öğrenmiş olduk.

Selamun aleyküm arkadaşlar 1.5 dci 85 hp(chip tuningle 100 hp civarı oldu)
kardeş bu chip tuning in aracı bi zararı yok mu? yakıtı nekadar etkiliyor? bide nerede yaptırdığın konusunda biraz bilgi verir misin..aynı araçtan bende de var yeni aldım.

Garantili araçsa kumandalı egzos veya abart yaptırma devre dışı kalır aracın, benimki gibi görüntü amaçlı bişeyler yapabilirsin...
Aynen katılıyorum abi :eyv

Geri