Clio 3 Egzoz Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İptal abi iptal. Söktüm ben son sosturucuyu abarth taktım. Zaten garanti kapsamında değil benim araç 2008 model. Garantili olsada sanayi çocuğuyuz babam kaportacı dert değil :D

Garanti yoksa o zaman sorunda yok ver ayarı gitsin...:D
Ben önceki arabaya garantisi bitene kadar dokunmadım ama bunda erken başladık hayırlsı bakalım...

Arkadaşlar aslında servisle aram iyi benim.arabayı bakıma götürdüğümde kn hava filtresini,arka plaka ışıklarını felan servis takmıştı sağolsunlar.ama susturucuyu felan iptal etmek istemiyorum.görüntü için sağlam bir egzoz alayım en iyisi.azda olsa ses verir diye düşünüyorum.doğru mudur?
Ne kadar sesle yetineceğine bağlı bu...

Arkadaşlar aslında servisle aram iyi benim.arabayı bakıma götürdüğümde kn hava filtresini,arka plaka ışıklarını felan servis takmıştı sağolsunlar.ama susturucuyu felan iptal etmek istemiyorum.görüntü için sağlam bir egzoz alayım en iyisi.azda olsa ses verir diye düşünüyorum.doğru mudur?

iyide egzoz alırsanız iptal ediceksiniz son susturucuyu sizi en iyi rüzgar egzoz paklar :eyv alıcaksınız çift cıkıslı yada tek cıkıslı bi egzoz kafası içine işlem yaptırın yada eger istemiyorsanız ses hiç bi işlem yaptırmadan egzozcu son susturucan düz bi boru cekicek ohh mis :) sizin egzozla benim meganın egzozunun sekli aynı sanırım sizinkide yere bakıyor herhalde yere bakılan uç kesilcek düz beri cekilcek uç takılcak buda en fazla 15 20 tl lik bi işlem egzoz kafasıda 30 40 tl olsun yani maksimum 60 70 tl ye güzel bi görüntü olacaktır :eyv

Garanti yoksa o zaman sorunda yok ver ayarı gitsin...:D
Ben önceki arabaya garantisi bitene kadar dokunmadım ama bunda erken başladık hayırlsı bakalım...

Hayırlısı olsun abi :D

Egzoz ucu ile ses alamazsınız. Son susturucuyu değiştirmeden yani. Anca rüzgar sesi yaparsınız orjinal egzoza. Yukarıdaki Meganeda yapıldığı gibi.

iyide egzoz alırsanız iptal ediceksiniz son susturucuyu sizi en iyi rüzgar egzoz paklar :eyv alıcaksınız çift cıkıslı yada tek cıkıslı bi egzoz kafası içine işlem yaptırın yada eger istemiyorsanız ses hiç bi işlem yaptırmadan egzozcu son susturucan düz bi boru cekicek ohh mis :) sizin egzozla benim meganın egzozunun sekli aynı sanırım sizinkide yere bakıyor herhalde yere bakılan uç kesilcek düz beri cekilcek uç takılcak buda en fazla 15 20 tl lik bi işlem egzoz kafasıda 30 40 tl olsun yani maksimum 60 70 tl ye güzel bi görüntü olacaktır :eyv

hocam çift çıkışlı istiyorum ben güzel duruyor onlar :) hertürlü ihtimalde son susturucu iptal mi olacak ? benim egzoz yere doğru bakıyor

Hayırlısı olsun abi :D

Egzoz ucu ile ses alamazsınız. Son susturucuyu değiştirmeden yani. Anca rüzgar sesi yaparsınız orjinal egzoza. Yukarıdaki Meganeda yapıldığı gibi.

aynen öyle sadece abarth egzozdan 10 kat daha şiddetli ses cıkartan rüzgar egzoz olur :) baskada bişey olmaz orjinal egzozla :)

hocam çift çıkışlı istiyorum ben güzel duruyor onlar :) hertürlü ihtimalde son susturucu iptal mi olacak ? benim egzoz yere doğru bakıyor

hayır tabiki iptal olmyacak bakın ben size konumu vereyim bi inceleyin nasıl yapıldıgını iptal olmayacak hiç bi sekilde merak etmeyin :eyv

bakın su konuma bu sekilde olacak iptal olmayacak :eyv yaptırdıktan sonra servise gittim ordaki ustalardan birinde clio 3 var 2008 model o bile begendi yaptırdı egzozcumda :)

http://www.renaultfanclub.com/megan...si-ruzgar-sesi-uygulamasi-1-5-dci-105-hp.html

Hocam ben sevmedim rüzgar sesini.ben sadece görüntü için çift çıkışlı egzoz taktırayım en iyisi.hafiften ses olsa iyi olurdu ama kısmet :)

Son susturucu iptal olmadan çift çıkış yaparsan bişey olmaz...

Geri