benim araç 4,8-5,2 arası şehir içi tüketim var dci 85bg. kullanıma göre değişir. babamın araç dci 105 bg fluence onun tüketimini 6lt altında görmedim çünkü adam az yaksın diye kasmıo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benden fazla yakanda varmışYa bu kullanımdan kaynaklanan bişi benim ki de 7 lt yakıyo en az 6.9 gördüm... babam kullanırsa eminm bu değer 5,5 e düşer sorun kısa mesafede gaza yüklenmekten kaynaklanıyo arabayı ne kadar atack kullanırsan yakıt o kadar artıyo bence bi sorun yoktur varsa bnim kinde vardır
valla çok iyi ya 4,8 nerde 6,6 nerdebenim araç 4,8-5,2 arası şehir içi tüketim var dci 85bg. kullanıma göre değişir. babamın araç dci 105 bg fluence onun tüketimini 6lt altında görmedim çünkü adam az yaksın diye kasmıo
bilgisayarı sıfırlayıp deneyecem bide bakalım.iki aynı aractan birinin, sürekli dip gaz gezmiyorsan diğerinden 1-1,5 litre fazla yakması normal değil bence. hava filtresi, lastik havaları gibi basit kontrolleri yapıp, ekonomik sürüş modunda kullandıktan sonra verileri tekrar kontrol et derim..