Clio 3 1.2 aracıma modifiye çalışmaları ile ilgili öneri verebilecek arkadaşlar...

Benim aracın spor yayları 15 güne kadar boşa çıkacak, ben araştırdım kesinlikle yaptıracağım derseniz uygun bir fiyata verebilirim. İlgilenirseniz mesaj atın, aracın fotoğrafını da gönderirim ne kadar alçaldığını görürsünüz.

yayların markası nedir bu benim için önemli düşürmesinden çok yürüyen aksam olduğu için kalitelisini istiyorum kesinlikle aracı 5 cm basıcam bu konuda kararım kesin yani :)

Açıkçası markasını bilmiyorum, ama aracın ilk sahibi 3-4 tane aracı olan genç ve hevesli bir arkadaştı, muhtemelen kaliteli ürün kullanmıştır. Arada kontrol amaçlı virajlarda aracı zorlarım, şu ana kadar hiç falsosu olmadı. Yüksek hızlarda da (170-180) hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama kasisler ve çukurlardan bıktığım için aracı yükselteceğim, dediğim gibi 10-15 günü var, işlem bittikten sonra parçalara bakar fotoğrafını da koyarım.

Açıkçası markasını bilmiyorum, ama aracın ilk sahibi 3-4 tane aracı olan genç ve hevesli bir arkadaştı, muhtemelen kaliteli ürün kullanmıştır. Arada kontrol amaçlı virajlarda aracı zorlarım, şu ana kadar hiç falsosu olmadı. Yüksek hızlarda da (170-180) hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama kasisler ve çukurlardan bıktığım için aracı yükselteceğim, dediğim gibi 10-15 günü var, işlem bittikten sonra parçalara bakar fotoğrafını da koyarım.
Tamam hocam çok teşekkür ederim kesinlikle sizden haber bekleyecem :)

Oyakkentesiniz sanırsam aracınızı 1-2 kere gördüm gayet hoş duruyor alçaklığı :D

Ön helezonlarım Fransa'dan gelmiş, kısmetse Perşembe yaptıracağım aracı. Boşa çıkacak yaylarla ilgilenen varsa mesaj atabilir.

Geri