Clio 2005 rs tampon!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RS93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet ic dosemenin sokulmesi gerekiyor, egerki kapikolunu sokup boyatmayi dusunuyorsan.
Ben kiyamadim sokturmeye, butun araci maskeletip sokturtmeden boyattim. Astarinin guzel atilmasi gerekiyor, benim usta 6-7 kat astar atip guzelce zimparalayip oyle boyadi, sonuc mukemmel..
Egerki kapi citalarini boyaticaksan bence kapi kollarinin boyanmasi da sart. Boyacin usenmesin sokmeden boyasin:) biraz zor gelicek ona cunku onlari astarlayip boyamak

Evet ic dosemenin sokulmesi gerekiyor, egerki kapikolunu sokup boyatmayi dusunuyorsan.
Ben kiyamadim sokturmeye, butun araci maskeletip sokturtmeden boyattim. Astarinin guzel atilmasi gerekiyor, benim usta 6-7 kat astar atip guzelce zimparalayip oyle boyadi, sonuc mukemmel..
Egerki kapi citalarini boyaticaksan bence kapi kollarinin boyanmasi da sart. Boyacin usenmesin sokmeden boyasin:) biraz zor gelicek ona cunku onlari astarlayip boyamak

abim sagolasın yarın tum gun basında durucam sokturmeden boyatmaya calısıcam. eger kabul ettıremezsem farklı bi projem var onu yapıcam yakında fotoları paylaşırım.

Yapsin kesinlikle, azcik ugrasir ama sonucu gorunce ugrastirdigina degdigini anlicak:)
Bitince fotolari bekliyorum

Arkadaşlar clio rs ön tampon ve zenon farlar bende var 05308273954

Geri