Clio 2 ye ufak dokunuşlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim ilk resim daha hoş ama iki tarafada değil sadece sola yazı yapıştır bence.:eyv Ortaya sakın atma springe benzemiş.:D

Kardeşim ilk resim daha hoş ama iki tarafada değil sadece sola yazı yapıştır bence.:eyv Ortaya sakın atma springe benzemiş.:D

Onerin icin tesekkurler abim :) sticker olarak aklimda iki tane war yapistircam sizlerin huzuruna sunacagim begenileni birakacagim :) ve ortaya renault sport un yanina fransa bayrak renklerini dusunmeye basladim bu aralar :))

fikri olanyok galba

kardeşim tek şeritli tanponda olan daha güzel durmuş lipteki biraz boğmuş sankı aracı bıde bayraklı bı stıcker yapmak istersen ön cam veya arka kapı camına sağ sol farketmez fransa harıtası ve rengini tasıyan bı stıcker yapabılrısn bırkaç kelimede eklersen süper görünebilir

kardeşim tek şeritli tanponda olan daha güzel durmuş lipteki biraz boğmuş sankı aracı bıde bayraklı bı stıcker yapmak istersen ön cam veya arka kapı camına sağ sol farketmez fransa harıtası ve rengini tasıyan bı stıcker yapabılrısn bırkaç kelimede eklersen süper görünebilir

Oneri icin tesekkurler :) dikkate alacagim ve dediginizi anladim onlarin kalinlari var rozet gibi onun stickerini yaptiririm sikinti olmaz ilk bos vaktimde stickerleri cikartircm :) paylasimda bulunurum :) ve bu aralarda spoylere takildim :)

hoonigan stickeri nasıl olmuş abilerim

Geri