Clio 2 ye ufak dokunuşlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Clio 2 me hafta sonu ufak bir dokunuş yapıyım dedim ve aklıma ilk bu geldi ancak karar veremediğim hangisinin daha hoş durduğu :)

AAa1Bq.webp
4L4a6q.webp
07dEOL.webp

birde lipin iki köşesine [HOONİGAN] stickeri ve kırmızı monster enerji stickeri düşünüyorum fikirlerinizede açığım abilerim kardeşlerim :)

Yukari :)

pek bir ufak dokunuş görmedim ben. siyah kırmızı yapmışın arabayı ))

Clio 2 me hafta sonu ufak bir dokunuş yapıyım dedim ve aklıma ilk bu geldi ancak karar veremediğim hangisinin daha hoş durduğu :)

AAa1Bq.webp
4L4a6q.webp
07dEOL.webp

birde lipin iki köşesine [HOONİGAN] stickeri ve kırmızı monster enerji stickeri düşünüyorum fikirlerinizede açığım abilerim kardeşlerim :)
Kardeşim ilk foto daha gözüme hoş geldi önden tek şeritli olan. Bence araca ayrı hava vermiş küçük ama güzel bir ayrıntı olmuş ellerine sağlık :eyv

Kardeşim ilk foto daha gözüme hoş geldi önden tek şeritli olan. Bence araca ayrı hava vermiş küçük ama güzel bir ayrıntı olmuş ellerine sağlık :eyv

Tesekkurler abim ve onerin icinde tesekkur ederim abim :))

Ellerine sağlık, maşallah.

pek bir ufak dokunuş görmedim ben. siyah kırmızı yapmışın arabayı ))

Ufak ince bir cizgi abim :)) Ve birazcik ole oldu siyaha kirmizi baya yakisiyormus onuda anladim yenide olsa :)))

Tek şerit olabilir kardeşim, çift olan saçma olmuş desem alınmazsın değil mi...:)

Tek şerit olabilir kardeşim, çift olan saçma olmuş desem alınmazsın değil mi...:)

önerin için teşekkürler ustam ve alınmak ne hattimize büyüğümüzsünüz ustam olmaz öle şey ve alınıcak olsam sormamda zaten:)

Geri