Clio 2 Xenon Sis Fari

http://www.kemaloto.com/golf-mercekli-sis-fari-pmu315 bu sitede size örnek olacak mercekli sis farları var.
ve eğer sis farlarınızın yansıtıcısında bir kararma falan yok ise sıkıntı yaşamazsınız xenonda da normal ampülde de
xenon bağlamada şu şekilde sizin şuan sis farındaki ampülü çıkarıyorlar onun yerine xenon ampül takılıyor ve xenon balastı var o bağlanıyor o kadar xenon bu kadar
normal ampülde sök eski ampülü yeniyi tak bu kadar :) ama şuda var mercekli sis farları ne kadar iyidir bilemiyorum orasıda ayrı
Dediğiniz gibi mercekli sisler benim de pek ilgimi çekmedi ama xenon sis olayını anladım. Xenon daha aklıma yattı daha basit geldi. Sizin araçla benimki aynı sayılır siz uygulamadınız mı peki xenon sis'i? Tam ampül ve balast modellerini öğrenirsem çok daha iyi olur.

Son linklere de baktım ama pek içime sinmedi o yüzden xenon üzerine düşücem :)

ben normal halojen ampül kullanıyorum bence xenondan daha iyi hem kendimi hemde karsımdakini düşünerek böyle bir karar verdim. xenon alırsamda 4500 5000 arası alırım çünkü orjinal fabrika çıkışlı xenonlar bu şekilde çünkü

ben normal halojen ampül kullanıyorum bence xenondan daha iyi hem kendimi hemde karsımdakini düşünerek böyle bir karar verdim. xenon alırsamda 4500 5000 arası alırım çünkü orjinal fabrika çıkışlı xenonlar bu şekilde çünkü
Sisler için beyaz olmasını istiyorum hocam, H7 mi oluyordu acaba sisler? Bikaç örnek verebilirsen link olarak çok iyi olur almayı düşünüyorum.

sizin sisler h11 olması gerekiyor. öğrenmenin en iyi yolu ampülü sökmek yada ampülün etrafı görülüyorsa bakmak orada azıyor. h11 olarak ben size bir kaç örnek link atıyim farklı ise ona göre sipariş verin ancak ben size 6000k ve 8000k olarak yollayalim siz beğendinizi alın

sizin sisler h11 olması gerekiyor. öğrenmenin en iyi yolu ampülü sökmek yada ampülün etrafı görülüyorsa bakmak orada azıyor. h11 olarak ben size bir kaç örnek link atıyim farklı ise ona göre sipariş verin ancak ben size 6000k ve 8000k olarak yollayalim siz beğendinizi alın
Hocam siz şimdi zahmet edip modellere bakmayın, akşam dediğiniz gibi farın içine ve etrafına doğru bakarım H kaç ise ona göre akşam alıntı yapayım ona göre yollayacağınız modellerden birini tercih ederim :)

%90 h11 dir

Benim clio 2 faz 1 rxt sisler H1 sende de aynıdır muhtemelen
otm01e125.jpg

Cebimdeki telefondan Patara Kütere gönderildi

Geri