Clio 2 Xenon Sis Fari

byburakdogan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2004 Clio 2 Symbol icin sisleri degistirmek istiyorum da, acaba sisleri komple mi degistirecegim yoksa ampulleri degistirmem yeterli mi? Beni ayrintili aydinlatabilir misiniz? Ne gibi seceneklerim vardir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xenon yapacaksanız sadece ampüller degişecek

Sislerde ne gibi seceneklerim var hocam peki?

nasılyani anlayamadımda ?

nasılyani anlayamadımda ?
On farlarda oldugu gibi mercekli, xenon vs secenekler oluyor, sisler icin de boyle mi demek istedim. Komple degistirmeye gerek varmi?

sisler için mercekli angellı far olduğunu duydum bunu yapabilirsiniz onada xenon bağlatıp normal fara destekte bulunur. ben o kadar uğraşamam derseniz ya sislere xenon bağlatıcaksınız yada ampülü değiştirip yolunuza devam ediceksiniz. ikinci seçenekte sislerin cerceve ve farı değiştirmenize gerek yok sadece ampül değişecek.

(yanlış anlamış ısem k.bakmayın)

Ovv mercekli sis varmıymış yav haberimiz yok valla varmı bu uygulamayı yapan

Cebimdeki telefondan Patara Kütere gönderildi

sisler için mercekli angellı far olduğunu duydum bunu yapabilirsiniz onada xenon bağlatıp normal fara destekte bulunur. ben o kadar uğraşamam derseniz ya sislere xenon bağlatıcaksınız yada ampülü değiştirip yolunuza devam ediceksiniz. ikinci seçenekte sislerin cerceve ve farı değiştirmenize gerek yok sadece ampül değişecek.

(yanlış anlamış ısem k.bakmayın)
Hocam bu konularda çok da bilgi sahibi değilim o yüzden ayrıntılı soruyorum, Xenon bağlatmayı kısaca anlatırsanız çok sevinirim :)
Sadece ampülü değiştirirsem kaliteli ışık alabilir miyim?
Mercekli yada Angel sis'leri ilk defa duyuyorum görme şansım olsa çok iyi olurdu aslında.
Estağfurullah çok güzel açıkladınız

Hocam bu konularda çok da bilgi sahibi değilim o yüzden ayrıntılı soruyorum, Xenon bağlatmayı kısaca anlatırsanız çok sevinirim :)
Sadece ampülü değiştirirsem kaliteli ışık alabilir miyim?
Mercekli yada Angel sis'leri ilk defa duyuyorum görme şansım olsa çok iyi olurdu aslında.
Estağfurullah çok güzel açıkladınız

http://www.kemaloto.com/golf-mercekli-sis-fari-pmu315 bu sitede size örnek olacak mercekli sis farları var.
ve eğer sis farlarınızın yansıtıcısında bir kararma falan yok ise sıkıntı yaşamazsınız xenonda da normal ampülde de
xenon bağlamada şu şekilde sizin şuan sis farındaki ampülü çıkarıyorlar onun yerine xenon ampül takılıyor ve xenon balastı var o bağlanıyor o kadar xenon bu kadar
normal ampülde sök eski ampülü yeniyi tak bu kadar :) ama şuda var mercekli sis farları ne kadar iyidir bilemiyorum orasıda ayrı

Geri