Clio 2 Tüplü oldu

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.:)

Önceki konulara bakıyorumda senin arba şiçi 31 kuruş yakıyomuş.Pekte gerek yokmuş lpg ye tabi şimdi daha da az yakıcan ama taktırmasanda olurmuş.

Önceki konulara bakıyorumda senin arba şiçi 31 kuruş yakıyomuş.Pekte gerek yokmuş lpg ye tabi şimdi daha da az yakıcan ama taktırmasanda olurmuş.
Benzinde 30 -35 kuruş arası yakıyor.
Bu sene (Bartın ,Sivas, Çanakkale,Ankara, İzmir .Edirne ) gezeceğim .
Bundan dolayı taktırdım .

hayırlısı olsun, tüplü ve öfkeli:) yakıt masrafın hemen hemen aynı olucak ama daha çok yol yapıcaksın uğur, ne de olsa ucuz gelicek, benim clio nun km si tüp takıldıktan sonra epey bir artmıştı yol yapmaktan:)

hayırlısı olsun, tüplü ve öfkeli:) yakıt masrafın hemen hemen aynı olucak ama daha çok yol yapıcaksın uğur, ne de olsa ucuz gelicek, benim clio nun km si tüp takıldıktan sonra epey bir artmıştı yol yapmaktan:)

Hayırlısı olsun .İstanbul stresinden biraz uzaklaşmak lazım

Senina raba tadından yenmez şimdi :D Birader şuan arabasızım ama yaz bittiğinden almaya niyetim yok eğer ileride satmayı düşünürsen bi mesaja atarsın dimi

Senina araba tadından yenmez şimdi :D Birader şuan arabasızım ama yaz bittiğinden almaya niyetim yok eğer ileride satmayı düşünürsen bi mesaja atarsın dimi
İnşallah
Pendikden alacağın araba ne oldu

Sinirlendim almaktan vazgeçtik :D Adam çok laga luga yapıyo Evi boyatıcaz :D artık seneye alıcaz.

Hayırlı olsun güle güle gazlamalar :eyv araç yeni olsaydı tavsiye etmezdim ama clio 2 ye tüp gider

Geri