karar senin abi sakın cevirmeye girme akşamları 1 numara bile olsa gece karartıyor yaptırırsan cevirmeye yaklaşmadan iç ışıklardan biri yak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O gün gelsin bakalım senin dediğin aynalı olana bir bakarım varsa.. Ön cama aynalı veya açık siyah. Arkalar koyu siyah komplekarar senin abi sakın cevirmeye girme akşamları 1 numara bile olsa gece karartıyor yaptırırsan cevirmeye yaklaşmadan iç ışıklardan biri yak
Yok cnm o kadar kömür karası yaptırmam.. Senin arabanın arka camlar gibi seviyorum. Birde bazı filmler ne kadar koyu olursa olsun içerden sanki film yokmuş gibi duruyormuş.. Mesela bürolarda falan var bizim burda. Öyle bişey araştırcamaskerde sivil araç kullanıyordum yeni megane 2 miz gelmişti direk gittik film çekilecek dediler adama numara değil kömür karası yap dedim 2 saat sonra tekrar gitti geceleri arkadakinin farını görmüyordk resmen hep içimde uhte kaldı
İşte bende öyle bir durum yaşadım birdaha öyle yaptırmam çok kötü görüntüsü var film yetmemiş gibi. Söküp yaptırcaz o zmn.R9 spring marka aracıma yaptırmıştım geçen yıl.arka yolcu camları kapalıyken bosluk falan görünmüyorqw ama açıldıgında kenarlar açık. bi ara resminide çekerim daha anlaşılır olması için.camı sökemediği için camın şekli itibariyle bu şekilde yapılıyor:soru.çoğu araçta bu şekilde gördüm.arka camda ise benim aracımınkini komple yerinden cıkarıp rahat biyerde tek parça halinde yapmıştı.arka camı kıracak diye çok kokmuştum ama gayet başarılı iş çıkarmıştı.
İşte bende öyle bir durum yaşadım birdaha öyle yaptırmam çok kötü görüntüsü var film yetmemiş gibi. Söküp yaptırcaz o zmn.