Clio 2 anahtar degisimi

byburakdogan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhabalar.
1 ay once 2004 clio symbol aldim. Ufak tefek ayarlamalar yaparken bu konuyu da halledeyim istedim. Yaptiraniniz vardir, anahtarin hem anahtar ucunu hemde plastik kismini yenilemek istiyorum bunun mumkunati var midir acaba?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle Kendinizi Buradan Tanıtırsanız Sizi Daha İyi Tanımak Adına Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olacaktır...

Bence orjinal anahtarinizi kullanmaya devam edin yeni yaptiracaginizin kalite acisindan omru uzun olmayabilir. İlla yaptirmak istiyorsaniz immo kopyalayabilen anahtarcilarda yaptirabilirsiniz.

Bence orjinal anahtarinizi kullanmaya devam edin yeni yaptiracaginizin kalite acisindan omru uzun olmayabilir. İlla yaptirmak istiyorsaniz immo kopyalayabilen anahtarcilarda yaptirabilirsiniz.
Ayni kalitede en azindan dis plastik kismini degistirme sansim yok mu acaba? Piyasadakiler dusuk kalitede mi?

Ayni kalitede en azindan dis plastik kismini degistirme sansim yok mu acaba? Piyasadakiler dusuk kalitede mi?

Ben İnternet Üzerinden Almıştım Plastik Kısmı Halen Kullanıyorum Sıkıntı Yok...

Ben İnternet Üzerinden Almıştım Plastik Kısmı Halen Kullanıyorum Sıkıntı Yok...
Nereden aldiniz peki? Montaji kolay mi?

Sanal Pazar Üzerinden Aldım Montajı Kolay Sizin Anahtar Tek Tuşlumu Çift Tuşlumu...

Sanal Pazar Üzerinden Aldım Montajı Kolay Sizin Anahtar Tek Tuşlumu Çift Tuşlumu...
Tek butonlu, telefonda oldugum icin lazim ornek resim atamiyorum

Tamam Benimkide Tek Buton Dedigim Gibi Sanalpazar.com Üzerinden Satın Alabilirsiniz...

Geri