Clio 1.6 sport ( 06 AE )

gerçekten çok güzel araba Allah kaza bela vermesin :eyv

89738880.jpg
39352206.jpg
86266534.jpg
20130220133835.jpg

Son değişiklikler :)-Hava filtresi-Sis xenon(30binlik buz mavi)-Marşpiyel(Lip)-Pioneer cd çalar-Onur abiden aldığım gri kapı kolları :)-Paspas seti-Arka sis bölümlerine kontrollü çakar lambalar-Ön farlara turuncu folyo-Önler 4cm arkalar 3cm soğuk presle Nam amastörde basıldı :)http://img7.imageshack.us/img7/6029...epsi tek link gibi olmuş ayırırsan iyi olur .

Arkadaşlar bi problem var sanırım 2.defa mesaj düzenleme panelinden düzenledim fakat resimleri doğrudan link yaparak yapmışdım hepsi birbirine karışıyor bunun bir çözümü varmıdır

Maşallah :eyv

Valla ustam çok çok sağol şu sıralar resim yüklüyemiyorum doğrudan link veriyorum onuda yanlış yapmışım anlaşılan çok çok sağolasın :) 1-2 cm daha inse ozaman düşünemiyorum bile çok güzel olur ama her ay benzin alır gibi karter almam lazım sanırım :) :) şaka maka yollar güzel olsa bu sefer kasisler var ondan bu kadar inmesi ideal oldu bnm için :)

Şimdilik son hali oldu lastikler değişti, parklar farlar sislerin ampülleri değişti (varta) :) gelecek ayda boyası yenilencek inş. (boyasında hatalar var bir kaç yerinde boya olduğundan dolayı), Egsozu yenilencek, direksiyon deri kaplancak, vites topuzu değişcek :) herkese iyi forumlar

lastik ne aldın , fiyat + memnuniyet = ? :)

Abicim o önceki mesajımdı önceki yaptıklarım :) fakat Federal almışdım çok memnunum yarı vakumluydu ama fiyatını tam hatırlamıyorum ne yazıkki aldığımda michelin vardı kışın kullanmadığım için sertleşmişdi artık Federal yumuşacık olduğu için çukurlardı filan çok iyi oluyor içeri gelen lastik seside azaldı yumuşaklıkdan dolayı :)

Son yapılan işlemler :) Onur abiden aldığım parlak gri kapı kolları :), Önler 4cm arkalar 3cm soğuk presle basıldı(Nam amastör), Pioneer teyp, Sis xenon(30binlik buz mavi), Hava filtresi, Marşpiyel(Lip), Arka sis yerlerine kontrollü çakar, Ön farlara turuncu folyo son olarak paspas seti :)

Geri