Clio 1.6 16 v 2004 Model-ESP ve Hız Sabitleme var...

2. hatta 3. sıra vatandaşız bizim neyimize esp:) ilk virajda ölelim biz...yabancıların canı kıymetli..biz nası olsa sokakta bulduk canımız nolacak ki...

Usta şöför olduğumuz için bizim ülkeye gerek görmüyorlar :D

espye gerek yok zaten abs olsun yeter :D

türkiyede vardı bi tane 1.6 sport esp li

Bursada bi araba wardı onu diyorsan abi yanmış bi araçtı o.Koltukları falan da rs koltuğuydu.Dİreksiyon rs falan. Sonradan yapmış muhtemelen.

Bu arada fotolardaki araç 1.2 de olabilir.Böyle kadranı olan 1.6 görmedim ben hiç :)

Bursada bi araba wardı onu diyorsan abi yanmış bi araçtı o.Koltukları falan da rs koltuğuydu.Dİreksiyon rs falan. Sonradan yapmış muhtemelen.

Bu arada fotolardaki araç 1.2 de olabilir.Böyle kadranı olan 1.6 görmedim ben hiç :)
Araç 1.6 ve ülkemizde satılanlardan değil kardeşim...

benim aracımda 1,5 dci dynamic clio3

bende esp yok ama hız sabitleme ve sınırlama var ,diğer clio dynamiclerde bu yok mu acaba?

benim aracımda 1,5 dci dynamic clio3

bende esp yok ama hız sabitleme ve sınırlama var ,diğer clio dynamiclerde bu yok mu acaba?

Dynamiclerin hepsi öyle, daha sonra executive (20.TH) çıktı en son N&D çıkıyor onlarda da sabitleme ve sınırlama var...

Dynamiclerin hepsi öyle, daha sonra executive (20.TH) çıktı en son N&D çıkıyor onlarda da sabitleme ve sınırlama var...
aracımın kasasın seninki gibi değil eski kasa, 2006 model,viraj aydınlatma ws de war siyah tabanlı orj farlı olanlardan.bunların hepsindede hız sabitleme ve sınırlayıcı varmı?
alırken orj fransız ws dediydiler,kandırmışlar o zaman :D

aracımın kasasın seninki gibi değil eski kasa, 2006 model,viraj aydınlatma ws de war siyah tabanlı orj farlı olanlardan.bunların hepsindede hız sabitleme ve sınırlayıcı varmı?
alırken orj fransız ws dediydiler,kandırmışlar o zaman :D
Yok kandırma değil sabitleme ve sınırlama var ama dynamiclerde o dönem extra paketlerde vardı, viraj aydınlatma, mercekli far, cam tavan vs. opsiyon olarak satılıyordu...
2006'da satılan ilk partide Fransızdı...

Geri