Clio 1.5 dci egzos ucu çapı kaç cmdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kelepçe istemememin sebebi söktüğüm vakit orda sıkıntı olmasın görüntü kirliliği v.s.

zaten senin orjinal egzosun yere bakıyor mutlaka o kısım kesilcek düz bakması için yani bence her türlü orjinal egzos görüntüsünden olucaksın ondan dolayı en güzeli kaynak ;)

Ne oldu bu egzos isi dostum yaptırdın mı?

yalan oldu o iş :D

ben konuyu ateşledim bakalım Gökhan'dan cevap gelir.

param olunca bende son susturucuyu sökücem hehe bi düz boru koyucam tamponada bi delik ordanda bi kafa miss hehe

param olunca bende son susturucuyu sökücem hehe bi düz boru koyucam tamponada bi delik ordanda bi kafa miss hehe

bide benimki gibi rüzgar sesi :)

Melih'in yaptığı bendede olan bir son susturucu güzel duruyor hafifitende tatlı bir sesi var güzel olur iyi bir kafa parasına son susturucu alırsın performans için olmadığından görünüşü güzel olsun yeter derim ben

Melih'in yaptığı bendede olan bir son susturucu güzel duruyor hafifitende tatlı bir sesi var güzel olur iyi bir kafa parasına son susturucu alırsın performans için olmadığından görünüşü güzel olsun yeter derim ben

yok abi ya öyle olunca egzoz var muamelesi oluyor :D kafayı görcek polis egzoz var dicek in bak dicem hehe aksine egzoz yok hehe

Geri