CLİO 1.5 90 BG İLE UZUN YOL "Yararlı Bilgiler"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emeke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yolculuğunuzda geceye kalırsanız kamyonlardan uzak durun. Bazı kamyon şöförleri yorgun oluyorlar. Kamyon sollarken sizi görmesini sağlayın aksi takdirde sollarken üstünüze doğru kaydırabiliyorlar araçlarını. İyi yolculuklar dilerim.

öğlen 3-4 gibi çıkıp gece 12yi bulccak heralde varışımız, kamyonlar sıkıntı hakikatten. teşekkür ederim vakit ayırdığınz için

Güle güle kazasız belasız sürüşler aracınızla

Merhabalar öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim. Konya makastan sonra hep otoban zaten. Arabanı hizlandirmak icin uğraş verme yolunu alarak hizlansin. Otobana girdinmi 3 4 şeritli yol al sabitlemeye orta seritten arabanı uzmeden git. Arabanı üzme üzmeki o da cebini uzmesin.. tekrar iyi yolculuklar dilerim.

Duman ile iletişimle gönderildi.

Merhabalar öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim. Konya makastan sonra hep otoban zaten. Arabanı hizlandirmak icin uğraş verme yolunu alarak hizlansin. Otobana girdinmi 3 4 şeritli yol al sabitlemeye orta seritten arabanı uzmeden git. Arabanı üzme üzmeki o da cebini uzmesin.. tekrar iyi yolculuklar dilerim.

Duman ile iletişimle gönderildi.

Bu bilgi iyi oldu hocam,haklısın. hem arabayı hem cebi üzmeden gidelim :)

Teşekkür ederim mehmet_ozturk05.

Uykusuz yola çıkma.

yolculuğa dair verileri paylaşıyım,920 KM YOL yaptım , kalan yakıtım 200 km , ortalama 4.1 litre , tüketilen yakıt 38.3 litreydi. Mersin-İstanbul. Bagaj çok yoktu ve toplamda 2 kişiyle yapılan yolculuk verileri.

yolculuğa dair verileri paylaşıyım,920 KM YOL yaptım , kalan yakıtım 200 km , ortalama 4.1 litre , tüketilen yakıt 38.3 litreydi. Mersin-İstanbul. Bagaj çok yoktu ve toplamda 2 kişiyle yapılan yolculuk verileri.

Araç 1.5 dizel anladığım kadarıyla. Bence güzel veriler.

güzel veriler... 16 kuruş hiçbir şey..

1.5 dizel hocam evet. 16 kuruş fena değil. sürekli aynı hızda kalmak mümkün olmuyor öyle olsa daha da aşağısını görebilirdim zannedersem

değerler çok güzel

Geri