Clio 1.4 8V Açık hava filtresi uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AEM bulalım bari simotayı çıkaralım
Simotayı kışlık kullanırız
Havalar nasıl olsa sıcaklaştı
AEM daha güzel ses vericeği aşikar panpa 12 3

Hayırlı olsun abi

AEM bulalım bari simotayı çıkaralım
Simotayı kışlık kullanırız
Havalar nasıl olsa sıcaklaştı
AEM daha güzel ses vericeği aşikar panpa 12 3

Aynen kanka simota kışlık olur, Aytuğ abide AEM varmış buluşmaya gelirse getircek dün görüstüm aytug abiyle :eyv AP RS'den çıkmaysa zaten ciğerlenmiştir o şimdi :D

Hayırlı olsun abi

Eyvallah kardesim :)

güzel olmuş elinize sağlık güle güle kullan

çok güzel olmuş hayellerimdeki olay olmuş ya :) ben kapının önünde niyetlendim kaçkere bu kazanı sökmeyi hatta bayağı söktüm vidaları ustama sordum gaz klepesi mi ne varmış ona baskı yapıyormuş bu kapak demişti korktum vazgeçmiştim baskı yapan yer sağ tarafta kalıyormuş gaz telinin orası sanırım bu uygulamayı araç satılmazsa bende benim kangooya istiyorum yardımcı olur musunuz ?

çok güzel olmuş hayellerimdeki olay olmuş ya :) ben kapının önünde niyetlendim kaçkere bu kazanı sökmeyi hatta bayağı söktüm vidaları ustama sordum gaz klepesi mi ne varmış ona baskı yapıyormuş bu kapak demişti korktum vazgeçmiştim baskı yapan yer sağ tarafta kalıyormuş gaz telinin orası sanırım bu uygulamayı araç satılmazsa bende benim kangooya istiyorum yardımcı olur musunuz ?

gaz klepesinde kastın nedir anlayamadım kardesim kazan sadece gaz kelebeğine baskı yapıyordu çünkü kelebeğin başka bağlantısı yok bizde kazanı sökünce oraya ayak yaptırdık böylece kelebek sabit kaldı, yardımcı oluruz tabi neden olmasın

Kleps denilen gaz kelebeği işte Gökalp 12 3

Güzel Uygulama Abi Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan Simota Karbon Çok İyi Seçim :eyv Bu Arada Bende UB Coupe'min HKS Filtresini Ve Borularını Sis Farının Arkasına Kadar Uzattım, Yarın Konuyu Açıp Paylaşırım Şimdi UB Coupe Çok Daha İyi Nefes Almaya Başladı Abartısız Çekişi Sesi Bile Oldukça Fazla Bir Şekilde Farketti Ve Arttı Farın Arkasında Nefes Alamadığını Test Ettikten Sonra Çok Daha İyi Anladım...:)

Geri