Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Clio 1.4 16v rxt performans acik hava filtre onerisi
Aynısını benım megane coupede kullanıyorum oyle fazla bir ses yok motor sesı bıraz fazla gıbı dusun ama performans olarak etkı edıyor.En azından ben bunu 4.vitesde cok ıyı anlayabılıyorm
Aynısını benım megane coupede kullanıyorum oyle fazla bir ses yok motor sesı bıraz fazla gıbı dusun ama performans olarak etkı edıyor.En azından ben bunu 4.vitesde cok ıyı anlayabılıyorm
Mantar filtre nin toz tutma potansiyeli diğerlerinden düşük olduğunu çok duydum. Ve KN en iyisi ancak KN orjinali araca göre ayarlanmış tasarlanmış olduğundan bulmanız gerekmektedir.
Mantar filtre nin toz tutma potansiyeli diğerlerinden düşük olduğunu çok duydum. Ve KN en iyisi ancak KN orjinali araca göre ayarlanmış tasarlanmış olduğundan bulmanız gerekmektedir.
Aynen öyle onların seri noları falan var ona göre almanız gerekiyor. universal kitler ses veriyor sadece 20 tl ye açık hava filtresi alıyorsun 100 tl kelebek temizlemeye veriyorsun.