Clio 1.2 75 HP Aracına egzoz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapmayın arkadaşlar egzoz sesinin güzeli olmaz. sen güzel olduğunu düşünebilirsin ama ben düşünmüyorum ve sen trafikte bu ses ile beni rahatsız ediyorsan ben sana hakkımı helal etmiyorum. bizim haklarımız başkasının hakkını kısıtladığı yerde biter. unutmayın ve ilke edinin. ne kadar sessiz o kadar iyi.

Orta susturucu iptali tahmin ettiğiniz kadar aşırı ses yapmıyor arkadaşlar bilginize..

Motora homurtu katıyor sadece..

Kaldı ki böyle bir konudan hak iddia etmeniz çok komik..

Bende araba kullanıp doğaya zararlı gaz salıp kutupları erittiğiniz için size hakkımı helal etmiyorum ;)

En güzeli şu makyajsız kasalardaki yazılımı yükletelim arabaya.. v8 motor sesini versin içeri gza basınca herkes mutlu olsun :)

Arkadaslar merhaba,

Bende yeni clio 4 joy aldim. 1.2 benzinli. Fakat aldığım kisiden onceki sahibi abart egzoz taktırmış. Aracı aldığım kişide bunu değiştirmiş. Ama ses yine orijina gibi değil. Hafif gaza yüklendiğinizde içeride farklı bir egzoz sesi duyuluyor. Aslında bu sesi sevenler var sanırım. Ben hiç sevmiyorum. Arkadaş orijinaliyle değiştirmediğini söyledi. Orijinal olmasada sesin normal çıkması gerekmiyor mu? Eğer böyle bir sesli egzoz taktırmayı düşünen varsa egzozları değişebiliriz😉 hayirli gunler

Geri