Civcivimin yakıt değerleri Megane f7r)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurssxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurssxx

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
1998 model Megane Coupe 2.0 16V aracımın lpg ve benzin tüketim değerleri; (100 km ortalama ile)

LPG değerlerim;
36 litre x 2.80TL = 100,8 TL depo
100,8TL = 502km yapılan yol = 0,20 kuruş Km de.

Benzin Değerlerim;
Yol bilgisayarına göre 100km de ortalama değer 6.7 litre

6.7lt x 4,70TL = 31,49 TL

31,49TL / 100km = 0,31 kuruş Km de.

2.0 motor bir araç için bence çoook iyi değerler :)

Buda Çarşamba-Terme arasında düz yolda anlık değer, düzde 5,4 ile 5,8 arasında, yolun eğimine göre 6,9 - 7,4 gibi rakamlarada çıkıyor arada.
20121104132204.jpg

Son düzenleme:
Maasallah on numara degerler f7R n gucu var yakıta takılmamak gerek.. Bende 2.0 8v 98 megane var o bıle tatmın edııcı bı guce ıvmelenmeye sahıp... Tabi benım kı aıle aracı oldugu ıcın SEDAN :)

Fazla takılma yok ama eski araçla bi kıyaslayım dedim, 1.6 xsara ile başa baş aynı değerler çıktı neredeyse kısaca daha rahat bineceğim artık :)
Eh bizimkide aile arabası ama 3. şahıs gelene kadar şimdilik yeterli qw

Değerler güzel. Sanırım Kahraman abi nin yeğeni sizdiniz Fatsa dan :) Benim coupe mi de o aldı. Ankara plaka yine :)

Yok ben değilim o :) Diğer mesajdaki resimdeki coupeyi kastettiniz sanırım.

o kadar gaz basmama rağmen bi türlü 100 km de 12.5 lt altına düşüremedim benim F7r ye :)

Uzunda sabit gidersen çokta diplemezsen kokluyor gibi bişey çoğu arabaya göre ;)

Aracı çoğunlukla sabah 8 km akşam 8 km işe gidiş gelişte kullanıyorum haliyle motoru ısıtmak için rolantide 2-3 dk. çalıştırıyorum iş sitresini atmak için de malum biraz gazlayınca 100 km de ortalama 12.5 lt benzin sarfiyatı kaçınılmaz oluyo ama dolmuştan ucuza geliyo :) he değermi hemde sonuna kadar :)

İzmir-Isparta yolu ortalamam: 6.3 LT
Aslında 0,2 LT fazla, motor hava aldığından devir yükseliyor şehir içi beklemeleri uzun sürdü aksi gibi.

Değerler güzel. Sanırım Kahraman abi nin yeğeni sizdiniz Fatsa dan :) Benim coupe mi de o aldı. Ankara plaka yine :)
hocam kahraman ın yeğeni benim araç izmirde değil mi ? :D

Geri