Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haberi görünce bir anda ken block sandım, korkarak girdim habere sanki babamın oğlu giorgi'de sağlammış allah rahmet eylesin ama sokaklarda insanları tehlikeye atılarak yapılmaz.
Ama bu işin uzmanı bence ken block adam ağlatıyo cihazı :salca
yapılır o. zaten tekerlek izi var çok, çalışılmış önceden belli.
öbür adamın yaptığı hem delilik, hem de telafisi yok. ustalık olarak öbürü daha iyi.
hem öbür adamın arabasını da driftlik olarak hazırlamışlar zaten.
yapılır o. zaten tekerlek izi var çok, çalışılmış önceden belli.
öbür adamın yaptığı hem delilik, hem de telafisi yok. ustalık olarak öbürü daha iyi.
hem öbür adamın arabasını da driftlik olarak hazırlamışlar zaten.
Haberi görünce bir anda ken block sandım, korkarak girdim habere sanki babamın oğlu giorgi'de sağlammış allah rahmet eylesin ama sokaklarda insanları tehlikeye atılarak yapılmaz.
Ama bu işin uzmanı bence ken block adam ağlatıyo cihazı :salca
Esasında Çok Fazla Hata Yapan ve Bazen Düz Yolda Bile Aracı Vurma Başarısına Sahip Bir Kişi Kendileri, Onca Denemeden ve Kamera Hilelerinden Sonra Bu Videolar Ortaya Çıkıyor, Altında Böyle Bir Araç Olan ve Yeteri Seviyede Antrenman Yapan Her Birey En Az Bu Adam Kadar İyi Olacağı Kanaatindeyim
Usta söylemiş su testisi su yolunda kırılır diye, trafikte o kadar tehlikeli videoları var ki en azından masum çocukların ya da başka insanların sebebi olmamış.. neyse allah rahmet eylesin.