Burak benim araba için önereceğin yay markası nedir...?memnun kaldın kardşm
15dci 85hp...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak benim araba için önereceğin yay markası nedir...?memnun kaldın kardşm
Eibach 5cm yay iyidir mgn ıı ye düşünüyorm uygun bulursam hemn alıcam bndeBurak benim araba için önereceğin yay markası nedir...?
15dci 85hp...
Eibachları sert diyorlar ama Uğur memnun, Alper ne diyecek bakalım...Eibach 5cm yay iyidir mgn ıı ye düşünüyorm uygun bulursam hemn alıcam bnde
o baya uyguna aldı aracını ben takıldıktan hemen sonra kullandım çok gzel oldu hiç de sert değil orjinal süspansiyondan farkı yok artı artık bende bir clio severim bence Eibach tavsiye ederim bnde arıyorm aklında olsn mgn ıı içinEibachları sert diyorlar ama Uğur memnun, Alper ne diyecek bakalım...
Alper kaça aldı...?
Sen bulamazsan biz nereden uygun bulacağız...o baya uyguna aldı aracını ben takıldıktan hemen sonra kullandım çok gzel oldu hiç de sert değil orjinal süspansiyondan farkı yok artı artık bende bir clio severim bence Eibach tavsiye ederim bnde arıyorm aklında olsn mgn ıı için
[ı]eibach 5cm yay iyidir mgn ıı ye düşünüyorm uygun bulursam hemn alıcam bnde
[/ı]
FK Gökhan'daki yaylar...gökhanrs satıyordu yanlmıyorsam ..,EİBACH DEĞİLDİ AMA.
toptancıların hepsini bi tarayayım ben bi sana bilgi vereyimSen bulamazsan biz nereden uygun bulacağız...