Chip tuning...yanlış uygulama beyin kilitledi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YAVUZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet usta durum maalesef öyle gptr de konu ricam üzerine kilitledi sanırım

Sükunetini korumuş mu...?
Yazdıklarını tam okumadın veya anlamadın her halde,o mesajlar bu forumda yazılmış olsa banlanırdı,Adminleri fazla taviz veriyor...

abi valla gayet sükünetini korumus bi sekilde yorum yazmıstı yav hangi forumda okudugumuda hatırlamıyorum simdi ben yanlıs forumumu okudum nedir :D

abi valla gayet sükünetini korumus bi sekilde yorum yazmıstı yav hangi forumda okudugumuda hatırlamıyorum simdi ben yanlıs forumumu okudum nedir :D
​Kesin sen başka yerden bahsediyorsun,ben Fiat Punto forumunda gördüklerimi diyorum...

​Aynı konunun olduğu bir forum bu mevzu yüzünden fena karışmış durumda...

Herkez bizim kadar anlayışlı ve eşit davranmamış demekki :)

Sabah punto forumun linkini attı Usta okuduklarımdan sonra dehşete kapıldım iyiki baştan beri işi sıkı tutuyoruz...:eyv

Sabah punto forumun linkini attı Usta okuduklarımdan sonra dehşete kapıldım iyiki baştan beri işi sıkı tutuyoruz...:eyv
benimde şansıma yapan adam iyi çıktı :P yazıyor ya orda cemal diye..benim çipçide oydu :D

Hatalar olabiliyor , geçmiş olsun . Adı geçen firma da oluşan hasarın arkasında durmuş .

ama ben chip yaptıracak olsa Basel'e giderim .

Sonuçta yapılan 1 hata , yapılan tüm doğruları götürecek diye bir şey yok :)

Sonuçta yapılan 1 hata , yapılan tüm doğruları götürecek diye bir şey yok :)

Katılıyorum bi hata yapılmış firmada arkasında durmuş masrafları karşılamaya hazırmış bence büyütülmemeli herkezin başına gelebilir

ben mehmet gazihan aracılığıyla gaziantep'te chip tuning yaptırdım.açıkçası çokta memnun kaldım bir sorun olmadı.

Geri