ben cok yeni üyeyim ilk mesajım size gündüz ledini nerden aldınız çok güzel olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündüz ledlerinin fiyati 400 tl. Bugun yeni aldigim megane yede montaji sagladikben cok yeni üyeyim ilk mesajım size gündüz ledini nerden aldınız çok güzel olmuş.
Sorularımı tekrarlıyorum; Bu tip bir multimedya sistem ben de uzun süredir düşünüyorum. 750 TL çok uygun geldi. Öncelikle hayırlı olsun.
Üründen memnun musunuz? Gördüğüm kadarıyla teyp ünitesi değişmemiş, dvd'yi nasıl okuyor? Cihazın işletim sistemi ne? Dokunmatik hassasiyeti nasıl? Geri görüş kamerası verimli çalışıyor mu? TV tuner var mı? 3g bağlantı yapabiliyor mu? Ben böyle bir sistem aldığımda ön de güvenlik kamerası takmak istiyorum, 2. bir video-in var mı? Navigasyon yazılımı nedir, harita güncellemesi nasıl yapılıyor?
Teşekkürler.
Teşekkürler, ben 750 lira fiyat ve teybin değişmemesi nedeniyle Cenmax'a sıcak bakıyorum. Necvox'un fiyatı ne kadar ve model adı nedir?