Cem Yılmaz Adige'ye Nispet Yapıyor Galiba :)

Soyisimlerimizdende anlayacağınız üzere yıllardır sakladığım bu gerçeği açıklayım bari cem yılmaz la kardeşiz bana özeniyo kerata abisinin yolunda ilerliyo tek farkımız o hazır alıp biniyo ben uğraşıp biniyorum bu yani:D:D:

Ulen ucuz olsa almaz he

Bizde bekliyoruz bu yıl maaşa % 5'mi zam yapar yoksa % 7'mi zam yapar şirket diye :)

Soyisimlerimizdende anlayacağınız üzere yıllardır sakladığım bu gerçeği açıklayım bari cem yılmaz la kardeşiz bana özeniyo kerata abisinin yolunda ilerliyo tek farkımız o hazır alıp biniyo ben uğraşıp biniyorum bu yani:D:D:

Buradan bana epey bir malzeme çıkacak gibi gibi:aytuğ

Vay savas borulari cikti meydana

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

para b.. :D

tilki abi deşifre etmese, itiraf edeceğin yok yani, cıks cıks, bizden mi sakladın bunca zaman :aytuğ

tilki abi deşifre etmese, itiraf edeceğin yok yani, cıks cıks, bizden mi sakladın bunca zaman :aytuğ
Yani napalım abla şimdi laf söz olur medyaya yansımasın flaşlar objektifler sevmediğim şeyler bakmayın facede 8000 fotoğrafım olduğuna :):)

Geri