Capturun ayakkabılarını yeniledik.

Turanza lastik serilerini sevmiyorum :(

Hayırlı olsun abi güle güle Patinajsız bir şekilde Eskit :)

Teşekkür ederim Kubliayım.. Turanza lastik serisinin nesini sevmediğini biraz açıklabilirsen, bizlerde fikir sahibi oluruz..

Güle güle eskit abim, Allah tekerine taş değdirmesin :eyv

Megane II aracıma almıştım Turanza lastiği 1 sene kullandıktan sonra çook sertleşti sanki 4 senelik lastikte o hale geldi şuan Joycanımın'da üstünde Turanzalar var iyi durumdalar şimdilik bakalım birdahaki sene ne hale gelicek :ıslık

Teşekkürler açıklama için Kubilayım, bakalım zamanla göreceğiz. Michelin lastik vardı üstünde çok yumşak lastik süspansiyon olarak ideal ama bizim yollarda ve iklim şartlarında "aşırı sıcak" pek dayanıklı olmuyor kanısına vardım. Biliyorsun Eskişehirde ufak bir sürmeden dolayı yarılma olmuştu. O sebeplerden dolayı biraz daha dayanıklı bir lastik denemek istedim. Daha test etme fırsatım olmadı, süspansiyon konusunda ve yol tutuş konusunda deneyimlerimi izlenimlerimi sizlerle paylaşırım..

Hayırlı olsun Abi

yeni patiler hayırlı olsun. keşke turanza t001 serisi alsaydınız en son çıkan serisidir ve değerleri daha iyiydi. bunlar, eskilere nazaran dayanıklı çıkar ama sesli ve sertir. fabrika çıkış lastikleri çabuk eskiyor kanımca ucuza alındığından kaliteden biraz uzaklaşıyorlar. benim goodyearlar da 2 yılda sertleşti

Hayirli olsun. Ben de botlarini giydirmistim ama bir aydir serviste oldugu icin lastikleri bile deneyemedim. Giydirdik bir gun sonra servis verdim. Bakalim ne zaman verecekler bizim arabayi:(

Abi hayırlı uğurlu gelsin aracına allah kaza bela vermesin aracında senin gibi pırlanta :eyv

Abi hayırlı uğurlu gelsin aracına allah kaza bela vermesin aracında senin gibi pırlanta :eyv

Teşekkür ederim Muratım iyi dileklerin için, Allah seni ve 26 RS de kazalar, belalardan çekemeyenlerden korusun kollasın..:eyv

Geri