capturumu yıkadım :)

drmgedikbas

Mete Gedikbaş
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün iş çıkışı evde misafir olduğu haberini alınca atlayıp halamlara geldim uzun zamandır arabayı kendim yıkayasım vardı bu sayede yapmış oldum :-)

Önce kirli halleri :-)

Keşke eniştem net çekebilseymiş :-) ben ve araba yıkama eldivenim :-)

Vee temiz halleri :-)

Özetlee temizken çok güzel kara şahin :-)

maşallah kara şahine :o :o o yıkama eldiveni nasıl acaba sanki çiziyor gibi duyumlar aldım bu makarna tip eldiven için ama bilmiyorum yünlü olanalrdan bakıyorum süngerim nanayı yemiş :D en kısa zamanda eldiven alacağım :eyv bakıyorum :eyv :eyv

Hey maşallah, elleriniz dert görmesin. Lastikleri unutmuşsun yalnız.qw

Hey maşallah, elleriniz dert görmesin. Lastikleri unutmuşsun yalnız.qw
tam ben dıcektım lastıkler Atlanmıs dıye dırek deyınmıssınız :) en iyi yonten sünger ıle yıkama fırca hem cızıyor hemde atladıgımız yerler oluyor ıster ıstemez özel sampuan sunger ve süt ile temızlık tamam dır :D bu hafta sonu iç Temızlıge gırıcem bende :D

Haklısınız abi lastikleri hakkaten es geçmişim ama eniştem baskı yapıyodu hadi hadi diye ondan oldu :-)

Emeğine sağlık kardeşim tertemiz olmuş...:eyv

Maşallah Maşallah Tüh Tüh Tüh hehe hehe Harika Olmuş Kendine Gelmiş Araç :eyv Eline Sağlik Başkan :eyv

Maşallah Maşallah Tüh Tüh Tüh hehe hehe Harika Olmuş Kendine Gelmiş Araç :eyv Eline Sağlik Başkan :eyv

Sağolasın tayfun hocam yakında araç içine de girişecem :-) bi misafir daha bekliom :-)

Karamamba güzel olmuş lastik ve davlumbazlarıda parlatsan göz alıcı olacakmış :) :eyv

Geri