Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mustafa Bey konuyu hortlatmış olacağım ama ben de Clio için bulursam bu parçadan alacağaım. Vidalama araca bir sıkıntı yaratmaz değil mi? Orada nasıl bir malzeme var bilmiyorum.
Ben de aramadayım. Epeydir bakıyorum bulamadım. Ebay 'de birkaç tane Renault Sport logolu buldum ama gereksiz pahalı fiyatları. Sanırım logo ya da yazı olmayanlardan ayarlayacağım. Ya da havuzlu paspas alacağım çünkü o kısımdaki halı fena kirleniyor.
Ben de aramadayım. Epeydir bakıyorum bulamadım. Ebay 'de birkaç tane Renault Sport logolu buldum ama gereksiz pahalı fiyatları. Sanırım logo ya da yazı olmayanlardan ayarlayacağım. Ya da havuzlu paspas alacağım çünkü o kısımdaki halı fena kirleniyor.
Ben bugün gittim Ankara Şaşmaz 'dan havuzlu paspas aldım. Dolayısıyla ayak dayama alanını da korumaya almış oldum. Metal plakanın asıl amacı görsellik olsa da ben böyle bir yolu tercih ettim bakalım.
Ben bugün gittim Ankara Şaşmaz 'dan havuzlu paspas aldım. Dolayısıyla ayak dayama alanını da korumaya almış oldum. Metal plakanın asıl amacı görsellik olsa da ben böyle bir yolu tercih ettim bakalım.
L.Locker olarak satılandan aldım. Yarın fotolarını çekip yüklerim. Bir tek şaft çıkıntısı üzerine gelen kısım çok iyi oturmadı gibi ama çok da uğraşacak vakit olmadı.