Aykut Abi Hayırlı Olsun Tekrardan Güle Güle Kullan Benim Merak Ettiğim Gerçekten Bu Araç Altına Yapılan Ve Davlumbaz Ağızlarına Skılan Zift Ne Kadar İşe Yarıyor Ses Kesmede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu uygulama sadece davlumbaz içlerine yapılmıyor, arabanın motor bloğu hariç tüm altına yapılıyor. %40 oranında ses %100 oranında pas ve yıpranma garantisi veriyorlar...Aykut Abi Hayırlı Olsun Tekrardan Güle Güle Kullan Benim Merak Ettiğim Gerçekten Bu Araç Altına Yapılan Ve Davlumbaz Ağızlarına Skılan Zift Ne Kadar İşe Yarıyor Ses Kesmede
Teşekkürler, bu uygulama 1,650.-TL civarında, ama bana özel bir indirim yapıldı. 17 ay içinde 3.araba yaptırdığım için..Fiyat olarak ne kadara mal oldu bu yalıtım?
Bu arada, maşallah..
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kazasız, belasız ve cezasız kullanmanı nasip etsin.
Evet garanti veriyorlar, boya koruma ve ses yalıtım pas ve yıpranmalar için 5 yıl, yapılan her şey kardır diye düşünerek yapıyoruz.Aykut abi hayırlısı olsun, kazasız belasız...
Bizde tüm aldığımız ve kullanıyor olduğumuz araçlara Ziebart'ta işlem yaptırıyoruz. İşlerini kaliteli ve garantili yapıyor olmaları bence en büyük artıları.
Teşekkür ederim. Eline, emeğine sağlık...Maşallah,bu arada imzan hayırlı olsun...