Captur Ses Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atropin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanırım dediğin gibi yapıcam :)

1000 TL az para değil sonuçta 7/24 aracın içinde değiliz.Ben mevcut sistemden rahatsız değilim sadece çok fazla masraf olmadan biraz daha kaliteyi arttırmayı düşünmüştüm oda geçti artık :) Teşekkür ederim.

Saygılar,

Mr.Clio Hocam

Bugün yakındaki Alpine bayine gittim arkadaş Mevucttaki ön ve kapı set olarak değiştirirseniz Alpine SPG13CS ürününü önerdi.
Bir üst model olan SPR60C alırsanızda anfisiz bir anlamı olmaz dedi.Anfi içinde yine Alpine PDXV9 u önerdi.

Birde Hertz markalar var dedi.

Anfisiz olanın mevcuttaki hoparlörlerden daha iyi olacağını söyledi.

selamlar,

eğer orijinal ana ünite / multimedya değişecek ise o halde direksiyondaki kumanda faal olmaz, bunu çalıştırabilmek için dışarıdan alınabilecek aparatlar mevcut ama hem captur için varmı bilmiyorum hem pahalı olabiliyor.

forddaki sony sistemi benim hayran olduğum bir ses sistemi, bende Focus 2008 ghia ful + sony ses paketlisini almıştım zamanında bence harikaydı.

eğer bindiğniz fiesta sony sistemli fiesta ise ondaki ses kalitesi tamamen komple bir set, onda ana ünitede kalite, arkasında sistemi besleyen anfide var, ufak çaplı olsada sub da var.

yani benim yap dediğim herşey o arabada hazırda var (tabi eğer sony sistemilisiyse) eğer sony sistem olmayınıysa neyini beğendiniz bence rezalet aynı arabayı ben 10 ay sürdüm (sony olmayını) bence bizimkinden daha kötüydü.

Benim deginmek istedigim nokta su;
Sony sistemsiz firsta da sesi sonuna kadar da acsaniz sesi bozmadan veriyor ve bizim capturlardan cok daha tok bir ses veriyor. Yani bu fark multimedya sisteminden mi kaynaklaniyor yoksa hoparlorlerden mi kaynaklaniyor? Capturda menu de yer alan her turlu kombinasyonu denememe ragmen ses ortalama %70 in uzerine cikinca bozulmaya ve baslari vuramamaya basliyor. Firsta da boyle bir durum soz konusu degil ayni sekilde hyundai de de ses bozulmadan caliyor. Tamam burada bu konuyu tartismak biraz yersiz belki fakat eger bu durum sadece bizim araclarimizda kullanilan hoparlorlerin kalitesizliginden kaynaklaniyorsa olay sadece hoparlor ile makul bir seviyeye getirebilir anlatmak istedigim bu durum idi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mr.Clio Hocam

Bugün yakındaki Alpine bayine gittim arkadaş Mevucttaki ön ve kapı set olarak değiştirirseniz Alpine SPG13CS ürününü önerdi.
Bir üst model olan SPR60C alırsanızda anfisiz bir anlamı olmaz dedi.Anfi içinde yine Alpine PDXV9 u önerdi.

Birde Hertz markalar var dedi.

Anfisiz olanın mevcuttaki hoparlörlerden daha iyi olacağını söyledi.

Bahsettiginiz bu sistem ne kadara mal oluyor bilgi alabildiniz mi?

Bahsettiginiz bu sistem ne kadara mal oluyor bilgi alabildiniz mi?

İşçilik dahil 500 TL fiyat verdi ( SPG13CS için ) .

Anfi ve diğer model olduğunda 1000 TL yi buluyor.

Son düzenleme:
İşçilik dahil 500 TL fiyat verdi ( SPG13CS için ) .

Anfi ve diğer model olduğunda 1000 TL yi buluyor.

abi öncelikle alpinedan vazgeç, güzel bir marka ama o parayı verene kadar hakketecedk kadarda değil bu kalkıp 350 milyara Toyota corola almaya benziyor Ferrariler 450 milyarken.

diyorum ya bu iş ya yap yada hiç elletme modunda, alpinedansa hertz, focal , morel bunlar bu işin iyileridir eğer bir derece altı olacak ise infinity 6500cx lere kadar düşürülebilir ama alpine bence çok renksiz öyle aman aman bir set değil.

ikinci bir konu ise anfi abi ister alpine al, ister Pioneer bu iş anfisiz olmazzzz, olur diyen sana sadece mal satmak ister benden sana söylemesi, aracının hoparlör yerine anfisiz takıpta kendi hoparlöründen öyle muazam fark gösterecek bir hoparlör bulamazsın.

hoparlör dediğini daha iyi çaldıracak olan şey 1 malzemedir, 2 mıgnatıstır ve bunları büyüdükçe güzelleşir ama büyükdük iyileştikçede daha fazlz güç ister = anfi.

seni yönlendirerek benim bir klazancım olmuyor sadece samimi bir şekilde yol gösteriyorum ve bu tavsiyem bu yola anfisiz gireceksen ya hiç girme yada giriyorsan anfi ile adam gibi set ile gir pişman olma.

abi öncelikle alpinedan vazgeç, güzel bir marka ama o parayı verene kadar hakketecedk kadarda değil bu kalkıp 350 milyara Toyota corola almaya benziyor Ferrariler 450 milyarken.

diyorum ya bu iş ya yap yada hiç elletme modunda, alpinedansa hertz, focal , morel bunlar bu işin iyileridir eğer bir derece altı olacak ise infinity 6500cx lere kadar düşürülebilir ama alpine bence çok renksiz öyle aman aman bir set değil.

ikinci bir konu ise anfi abi ister alpine al, ister Pioneer bu iş anfisiz olmazzzz, olur diyen sana sadece mal satmak ister benden sana söylemesi, aracının hoparlör yerine anfisiz takıpta kendi hoparlöründen öyle muazam fark gösterecek bir hoparlör bulamazsın.

hoparlör dediğini daha iyi çaldıracak olan şey 1 malzemedir, 2 mıgnatıstır ve bunları büyüdükçe güzelleşir ama büyükdük iyileştikçede daha fazlz güç ister = anfi.

seni yönlendirerek benim bir klazancım olmuyor sadece samimi bir şekilde yol gösteriyorum ve bu tavsiyem bu yola anfisiz gireceksen ya hiç girme yada giriyorsan anfi ile adam gibi set ile gir pişman olma.

Estf.Bende bilgi alarak ilerlemek istiyorum zaten : )

Eleman anfisiz alacaksan Alpine yada Hertz DSK serisi 'ydi sanırım aracın üstindekinden daha iyi ses alırsın dedi.

Sanırım bizim araçtakiler 35W .Önerdikleride 65W gücünde .İki marka arasında da tekniksel olarak ses farklılığı var dedi.

Estf.Bende bilgi alarak ilerlemek istiyorum zaten : )

Eleman anfisiz alacaksan Alpine yada Hertz DSK serisi 'ydi sanırım aracın üstindekinden daha iyi ses alırsın dedi.

Sanırım bizim araçtakiler 35W .Önerdikleride 65W gücünde .İki marka arasında da tekniksel olarak ses farklılığı var dedi.

hocam dinle beni Alpinedan geçelim onu arkamızda bırakım emin ol kullanmış biri olarak (daha üst serileride denedim) tecrübe ile konuşuyorum :)

eğer anfisiz denemek istiyorum diye şartlandıysan DBsi yani verimliliği yüksek dediğin gibi Hertz Dieci yani DSK yada Infinity 6500cx gibi yüksek verimli bir set seçebilirsin.

eğer çok büyük bir fark olmaz ise sonradan anfide ilave edebilirsin sonuçta.

bu iki hoparlör belki ama belki bir derece değer diğerlerini deneyim bile deme inan bana anfisiz tad vermez,

hocam dinle beni Alpinedan geçelim onu arkamızda bırakım emin ol kullanmış biri olarak (daha üst serileride denedim) tecrübe ile konuşuyorum :)

eğer anfisiz denemek istiyorum diye şartlandıysan DBsi yani verimliliği yüksek dediğin gibi Hertz Dieci yani DSK yada Infinity 6500cx gibi yüksek verimli bir set seçebilirsin.

eğer çok büyük bir fark olmaz ise sonradan anfide ilave edebilirsin sonuçta.

bu iki hoparlör belki ama belki bir derece değer diğerlerini deneyim bile deme inan bana anfisiz tad vermez,

Keşke almadan önce test edebilme imkanı olsa :)

ilini söyle ben sana yardımcı olmaya çalışım üye olduğum başka bir forum sayesinde

İstanbul Tuzla

Geri