deneyebilirsiniz.
arkadaşlar bişey denedim sanırım oldu biraz sanki ya da ben alıştım. bende 2014 captur 1.5 90 icon var. söylediğiniz gibi hoparlörler berbat ötesi. yalnız şunu söyleyeyim sanırım hoparlörler açılmamış daha sesi açarak o kötü sesle 1 dk falan dinleyin sonra normale dönün, tekrar yükseltin tekrar normale dönün. hoparlör patlayacak gibi oluyo ama patlamadı. bikaç gün deneyin aynısını. sonra farkedeksiniz ki hoparlörlerden güzel ses gelmeye başlıyo ya da ben alıştım bilmiyorum. ama haklısınız berbat bir ses çıkışı var. o kadar para verip bu kadar kötü bir ses sistemi almak gerçekten üzdü beni.....
merhabalar,
aracımı bir hafta önce teslim aldım. icon paket en dolusu olduğunu söylediler. araçtaki en büyük hayal kırıklığım ses sistemi oldu. bu araçtan önce fiesta kullandım ve baz donanım seviyesindeki arata bile muazzam bir ses çıkışı vardı. capturda ise ses kaliteli fakat ses seviyesini yarının üzerine çıkarttığınız anda tabiri caiz ise şahinlerin kolonlarına benzer inanılmaz bozuk bir ses çıkıyor ve müzik keyfi tam bir eziyete dönüşüyor.
sormak istediğim bu kalitesizlik acaba hoparlörün kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa araçtaki multimedya sistemin ses çıkışı gerçekten bu kadar kötü mü? eğer sorun hoparlör kaynaklı ise değiştirilip bir şekilde halledilebir ama bu işlem sonucunda araç garanti dışı kalır mı? hayatım boyunca clio daki kalitesizliği bildiğim için asla renault almam derdim ama kısmet captur sahibi oldum. bu arada otomatik vites geçişleri gerçekten çok çok pürüssüz.
sorularımı cevaplamanız ümidi ile herkese hayırlı forumlar dilerim.
arkadaşlar bişey denedim sanırım oldu biraz sanki ya da ben alıştım. bende 2014 captur 1.5 90 icon var. söylediğiniz gibi hoparlörler berbat ötesi. yalnız şunu söyleyeyim sanırım hoparlörler açılmamış daha sesi açarak o kötü sesle 1 dk falan dinleyin sonra normale dönün, tekrar yükseltin tekrar normale dönün. hoparlör patlayacak gibi oluyo ama patlamadı. bikaç gün deneyin aynısını. sonra farkedeksiniz ki hoparlörlerden güzel ses gelmeye başlıyo ya da ben alıştım bilmiyorum. ama haklısınız berbat bir ses çıkışı var. o kadar para verip bu kadar kötü bir ses sistemi almak gerçekten üzdü beni.....