Captur Outdoor 1.5 EDC dci 20000 Bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thetuzla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende bugün servise götürdüm araci. 1300 liralik parca değiştirmişler garantiden. Bakalim sorunlarim düzeltecek mi :)
Hayırdır senin araçta ne sıkıntı vardı ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasislerden geçerken sanki tampon yere surtermis gibi bir ses geliyordu. Direksiyon kutusu sanmistik ama degilmis.Birde gösterge panelinin içinden bir ses geliyordu. Saat sesi gibi tık tık diye.

5mQWzR.webp

Garanti kapsamında yapılması güzel olmuş. Şuan nasıl sıkıntılar tamamen giderildimi ?

Gunaydin abi :)

Dun öyle bir denedim. Ses falan gelmedi ama her zaman yapmiyodu zaten :)

Hayırlı, uğurlu olsun Güray, Allahım kazasız, belasız ve arızasız sürüşler nasip etmesin. 20 bin km bakımı konusunu açtığını görünce bana amma geçmiş gibi geldi 20 bin km bakımı, benim capturun, 87 bin km olunca araba..:eyv

Hayırlı, uğurlu olsun Güray, Allahım kazasız, belasız ve arızasız sürüşler nasip etmesin. 20 bin km bakımı konusunu açtığını görünce bana amma geçmiş gibi geldi 20 bin km bakımı, benim capturun, 87 bin km olunca araba..:eyv

Aykut abi teşekkür ederim.Allah cümlemizi korusun İnşallah. Abi normalde 15000km yi görüyordum önceki araçta bu araçta baya yol yapmışım.

O günleride görürüz İnşallah :)

Bugün Aracın 20000 Bakımını yaptırdım.
Yağ Filtresi
Hava Filtresi
Polen Filtresi
Karter Tapa contası
Motor yağı
Değişimleri yapıldı.Ekstra birşet çıkmadı.
%20 indirim ile Kdv dahil 385 TL tuttu.

Valla dizel araç bakımı için süper fiyat. Ben 420 Lira ödedim 1.2 EDC Tce Icon için...

Bu indirim zamanlari ne zaman oluyor vede nerede aciklaniyor nereden takip etmek lazim ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kasım ayında var bildiğim kadarı ile.Onun haricinde de oluyordur.Ama tam net bilmiyorum.

Bu arada Forum sponsorumuz İnanlar Otomotiv'de RFC üyelerine her daim %20 indirim var diye biliyorum.

İndirim zamanında %20 varsa onun üstüne olmuyor :)

Geri