Captur Outdoor 1.5 dci EDC 117 hp 0 -100 Denemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thetuzla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EDC ve DSG yazılımlı araca hiç denk gelmedim deneyemedim ama genel yazılan çizilen aracın tam gaz değilde gündelik kullanırkan vites yükseltme ve düşürme sırasında sarsıntıya sebeb olabileceği ve birtakım sorunlardan bahsediliyor.

varmı sizde herhangi bir sarsılma yada sizin motor ile beraber şanzımanında beynine yazılım atıldımı? genelde dsgli araçların çoğu bu problemi aşmak için şanzımanında beynine yazılım atılıyormuş yanılmıyorsam?

Maşallahı var güle güle gazla kardeşim...:eyv

EDC ve DSG yazılımlı araca hiç denk gelmedim deneyemedim ama genel yazılan çizilen aracın tam gaz değilde gündelik kullanırkan vites yükseltme ve düşürme sırasında sarsıntıya sebeb olabileceği ve birtakım sorunlardan bahsediliyor.

varmı sizde herhangi bir sarsılma yada sizin motor ile beraber şanzımanında beynine yazılım atıldımı? genelde dsgli araçların çoğu bu problemi aşmak için şanzımanında beynine yazılım atılıyormuş yanılmıyorsam?
Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tam gazı rapmalarda deniyorum ama onun haricinde sollamalar haricinde kullanmıyorum. Sarsıntı vs sıkıntı olmadı.Daha detaylı bilgiyi forum sponsorumuz verebilir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallahı var güle güle gazla kardeşim...:eyv
Eyvallah abi sağolasın

Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tam gazı rapmalarda deniyorum ama onun haricinde sollamalar haricinde kullanmıyorum. Sarsıntı vs sıkıntı olmadı.Daha detaylı bilgiyi forum sponsorumuz verebilir.

her türlü güle güle kullan kardeşim allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Captur un orjinali kac beygir acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Captur un orjinali kac beygir acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

kağıt üzerinde 90hp -220tq diye geçiyor ama çoğu dynoda (%95inde hani) 94-97hp / 215-225tq arası çıkmakta.

Geri